1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

FitFactoryn naisten illassa liikettä, kauneutta ja hyvinvointia

FitFactoryssa järjestettiin perjantaina Naisten ilta, joka kokosi eri-ikäisiä naisia virkistäytymään. Ilta toteutettiin yhteistyössä Paavolantorilla toimivien Seppälän, Kauneusstudio Ilmeen ja Cafe Pandoran kanssa.

Naisten illan idea lähti liikkeelle SEAMKn fysioterapiaopiskelijoiden Miia Kangastien ja Anna-Leena Mansikkamäen opinnäytetyö -luennosta. Luento keräsi salin täydeltä hyvinvoinnista kiinnostuneita kuulijoita.

MAINOS
Naisten ilta huipentui Seppälän kanssa yhteistyössä toteutettuun muotinäytökseen.
Naisten ilta huipentui Seppälän kanssa yhteistyössä toteutettuun muotinäytökseen.

Miia Kangastie ohjasi luennon päätteeksi kaikille naisille sopivan Bailamama -jumpan, joka keräsi naisia salin täyteen.

Illan ohjelmassa oli kauneutta ja hemmottelua, urheilukenkätestausta ja hartiahierontaa. Emma Jokiaho aloittaa syyskuussa FitFactoryssa hierojana, joten Emman kädenjälkeen saattoi tutustua näin jo etukäteen.

Cafe Pandorassa pääsi tutustumaan smoothie -valikoimaan maistiaisten merkeissä ja Ilmeen Katriina teki asiakkaille huuli- ja kulmameikkauksia.

FitFactoryn sali täyttyi toistamiseen naisista, kun Markus Ketonen veti tehokkaan ja hikisen näytetunnin kuntonyrkkeilystä. Kuntonyrkkeily käynnistyy FitFactoryssa kuuden viikon kurssina 3.9. kello 17.

Naisten ilta huipentui Seppälän kanssa yhteistyössä toteutettuun muotinäytökseen, joka järjestettiin Cafe Pandorassa. Muotinäytöksessä esiintyivät sporttiset mallit, jotka esittelivät Seppälän uutta urheiluvaatemallistoa. Muotinäytöksen juonsi Tuija Silver-Lager.

Markus Ketonen veti tehokkaan ja hikisen näytetunnin kuntonyrkkeilystä.
Markus Ketonen veti tehokkaan ja hikisen näytetunnin kuntonyrkkeilystä.

Naisten illassa mukana olleet hehkuivat tyytyväisyyttä. – Oli ihana ilta. Kotiin sai lähteä keho liikunnasta raukeana, mutta mieli virkistyneenä. Oma hohtonsa oli siinäkin, että Alajärvellä sai lähteä kotiin terassin kautta eli Cafe Pandoran raikkaan ja vähän trooppisen smoothien maku suussa, iloitsivat iltaan osallistuneet naiset.

Tuija Silver-Lager FitFactorysta oli iltaan erittäin tyytyväinen. – Oli mukavaa puuhata kokoon tapahtuma, jossa pystyi hyödyntämään Paavolantorin upeita tiloja sekä yhteistyötä siinä toimivien yritysten kanssa.

– Jokainen meistä oli iltaan todella, todella tyytyväinen ja vastaavia tapahtumia tullaan varmasti järjestämään jatkossa lisää; se päätettiin jo ja teemoja meidän talossa riittää!

Kuva1:

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät