Vimpelin Mieslaulajat aloittaa syyskautensa

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Mieslaulajien uusi harjoituskausi alkaa tänään torstaina 8.9. kello 18.30 Vimpelin lukiolla.

Kuoro harjoittelee tulevana laulukautena Hämeenlinnassa pidettäviä Sulasolin laulu ja soittojuhlia varten. Juhlat ovat toukokuussa 2017.

MAINOS

Vimpelin Mieslaulajat on aina päässyt kuorokatselmuksen konserttiin yhdeksi esiintyjäksi. Toivon mukaan perinne jatkuu. Toki kuorolla on perinteinen joulukonsertti Vimpelin kirkossa joulupäivänä. Tarkoitus on vierailla samalla ohjelmistolla Lappajärven kirkossa joulukuussa.

Konsertissa on taas muutamia uusia joululauluja. Katseet kääntyivät tänä vuonna Ruotsin puolelle. Sieltä löytyi kaksi miellyttävää tuttavuutta Carola Häggkvist ja Gustav Nordquist. Carolan kappale on Taivas sylissäni ja Gustavin: Joulu, loisteesi luo. Kolmantena ”uutuutena” ainakin kuorolle, vanha kirkkolaulu: Nyt riemuiten tänne.

Muuten konsertti johdattelee vanhojen tuttujen joululaulujen tunnelmaan.
Kuorossa on jäseniä tällä hetkellä Vimpelistä, Alajärveltä, Lappajärveltä ja Evijärveltä. Kuoro toimii Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston piirinä. Mukaan voi ilmoittautua opiston nettisivuilla ennakkoon mukaan.

Jos sinua kiinnostaa laulaminen, ota yhteyttä kuoronjohtajaan tai laulajiin. Monet ovat tulleet käymään harjoituksissa ja sitä kautta innostuneet. Laulunäytteen ja äänialan toteaminen sovitaan kuoronjohtajan kanssa erikseen.

Käy tutustumassa netti- ja facebook sivuihin (www.vimpelinmieslaulajat.com/ www.facebook.com/vimpelinmieslaulajat). Sieltä löytyy lisää tietoa. Jos sinulla on viehtymystä laulamiseen, tule mukaan kivaan porukkaan!

Kuoronjohtaja Olli Uusitupa

MAINOS
Edellinen artikkeliKangaskulma MY-H juhlii viiden vuoden ikää
Seuraava artikkeliEläinpihapäivä sunnuntaina Soinissa