K-Market Vinkin kotiinkuljetus palvelee Alajärven keskustan alueella

Mainos[adrotate banner="3"]

K-market Vinkillä on oikeastaan aina ollut kotiinkuljetuspalvelua keskustan alueella asuville asiakkaille, mutta viime vuosina palvelun tarve ja käyttö ovat lisääntyneet.

Yhä useampi ikäihminen asuu yhä pidempään omassa kodissaan ja voimien heiketessä eivät kauppareissut aina ole ihan helppoja juttuja.

MAINOS

– Valtaosa kotiinkuljetuspalvelun asiakkaista tulee meille kotihoidon kautta. Kotihoito tarkastaa yhdessä asiakkaan kanssa mitä tarvitaan ja lista soitetaan kauppaan, kertoo kauppias Pasi Vähälä.

Kuljetuspalvelua voi käyttää kuitenkin kuka tahansa, joka tuntee että aikaa tai voimia omatoimiseen kauppareissuun ei ole. Ostoslistansa voi soittaa kauppaan aamuisin kello 9-11 välillä tai toimittaa listan lapulla kauppaan aikaisemmin. Kun kaikki päivän kuljetukset on kerätty, ne toimitetaan asiakkaille kello 12 jälkeen iltapäivällä.

Kuljetuspalvelu on tarjolla arkisin maanantaista perjantaihin, lauantaisin vain aivan hätätapauksessa.

Kuljetus on tarjolla ainoastaan Alajärven keskustan alueella, koska kauemmas vietynä kuljetuskustannukset nousisivat melkoisesti ja ajankäytön kannalta tämä olisi haasteellista toteuttaa. Kuljetuksesta peritään viiden euron maksu ja muutoin ostosten maksu sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

– Monilla asiakkailla on systeeminä tilata ostokset kotiin kerran viikossa. Usein uusi lista annetaan jo silloin, kun edelliset tuotteet toimitetaan kotiin ja jos listaan tulee muutoksia, niistä soitellaan sitten perään, Anja Vähälä kertoo.

Kuljetuspalvelun etu asiakkaalle on se, että jos syystä ai toisesta oma kaupassakäynti on hankalaa, saa haluamansa tuotteet suoraan kotiin. Ikäihmisillä palvelu pidentää sitä aikaa, jonka pärjää omassa kodissaan ja muualla asuville lapsillekin on varmasti helpotus, kun tietää että kuljetussysteemi pelaa.

– Yleensäkin pienessä kaupassa asioiminen on vaivatonta, koska jos jokin tuote on kateissa, myyjä jolta asiaa voi kysyä, on aina lähellä. Asioiden hoitaminen sujuu näin joutuisasti silloin, kun vielä itse jaksaa kauppaan lähteä, Anja sanoo.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliNelimarkka-museon syysnäyttely esittelee italialaista nykytaidetta
Seuraava artikkeliPienpuut järeiksi paaleiksi Logman-Fixteri -harvennuskoneella