3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Ankkureiden F-pojille aluemestaruus

Ankkureiden F-pojat 06 voittivat Pohjanmaan alueen kilpasarjamestaruuden Kankaanpäässä pitkän pesiskesän päätteeksi.

Finaalivastustajaksi oli valikoitunut Kankaanpään Maila, jolla oli runkosarjan voittonsa myötä ottelussa kotietu. Lähes viidenkymmenen mukaan lähteneen kannattajan riemuksi Ankkuripojat esittivät loppuottelussa kauden parasta peliään ja korjasivat ottelusta lopulta selkeän 0-2 (5-7, 6-12) voiton.

MAINOS

Avausjaksolla KaMa haastoi vieraita hyvin, mutta viimeisen tasoittavalla AA käänsi onnistuneesti 5-2 tappiotilanteen ottelun voitokseen.

Toinen jakso oli alusta asti Ankkureiden näytöstä. Jaksovoiton alkutahdit löi pajatson takakentän puhkaisulla tyhjännyt joukkueen ykköspalkittu Kimi Lassila. Kakkospalkinnon pokkasi erinomaisesti lukkaripelissä onnistunut ja avausjakson voittojuoksun lyönyt Eeli Hänninen.

Aluesarjan lisäksi joukkue osallistui kesällä Ylivieskassa järjestetylle valtakunnalliselle naperoleirille. Naperoleirillä ei pelata sijoituksista vaan kyseessä on pelileiri, mutta pojat pelasivat turnauksen mainiosti voittaen kahdeksasta pelistään seitsemän.

Joukkueen harjoitusrinkiin kuuluu tällä hetkellä 18 pelaajaa kaikki iältään 10-vuotiaita.

Kummipelaajina Ankkureiden edustusjoukkueesta ovat olleet Sami Mikkolanaho ja Rami Mäkinen, joiden vierailut harjoituksissa kesän aikana ovat entisestään lisänneet pelaajien harjoitteluintoa.

Joukkueessa pelaavat: Oskari Alahäivälä, Miika Etula, Oskari Halla-aho, Elias Hautamäki, Eeli Hänninen, Ville Isokangas, Aarne Joensuu, Toivo Joensuu, Samuel Langhed, Kimi Lassila, Mikko Matintupa, Samu Mattila, Juuso Mäntyniemi, Nooa Niukkanen, Mico Paalanen, Roni-Matti Rantakangas, Vertti Saarela ja Samuel Särkijärvi. Pelinjohdosta ja valmennuksesta vastaavat Juha Hänninen ja Juha Matintupa.

Joukkuetta ovat tällä kaudella tukeneet seuraavat yritykset: Autokaari, K-Supermarket Alajärvi, Pitkäsen Sähköasennus Oy, Finnlamelli Oy, Musiikkiliike.fi, Hiekkapuhallus J.Kivelä, Taksi Tapani Hänninen Oy, Teknos Oy, Alvariini Oy sekä Jalka- ja sairaanhoito Eini Korhonen.

Soile Saarela

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät