Kaupan keskus Alajärvi räväyttää jättipotti -jahdin!

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä kauppaliikkeiden välinen yhteistyö on ihan omaa luokkaansa ja Kaupan kehittämisryhmän myötä yhteisiä tempauksia ja markkinointitapahtumia järjestetään säännöllisesti.

Lokakuun alkupuoleen kauppiaat tarjoavat asiakkailleen nyt huiman mahdollisuuden olla mukana voittamassa jättipottia. Jokainen 6.-9.10. järjestettävän Kaupan keskus Alajärvi -markkinointitapahtuman tunnelmissa viihtynyt asiakas voi täyttää liikkeissä oman, kassalta saatavan arpalipukkeensa.

MAINOS

Arpalippunsa jättäneiden kesken arvotaan sata onnekasta, joista jokainen on mukana yhdellä osuudella lottoarvonnassa lottorivillä, jossa käytetään 18 ruksin haravaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lähes joka toinen lottoruudun numeroista on ruksittu ja harava vastaa 600 erilaista lottoriviä!

Kaupan kehittämisryhmän puheenjohtaja Lauri Joensuu ja koordinaattori Ari Ahvenlampi toteavatkin, että tällä haravalla äkkirikastumista lauantai-illassa toivovilla on jo melkoiset mahdollisuudet ja jos oikein säkä kävisi ja lotto antaisi vaikkapa viisi miljoonaa, jäisi siitä jokaiselle osuudelle mukava 50000 euron potti!

– Päävoittoa emme kuitenkaan uskalla luvata, miehet nauravat mutta huomauttavat, että voitonmahdollisuudet 18 ruksin haravassa kyllä ovat melko hyvät!

Markkinointitempaus eri liikkeiden huikeine tarjouksineen ja tapahtumiin toteutetaan siis 6.-9. lokakuuta ja ensi viikon lehdessä onkin luvassa jälleen muhkea paketti eri liikkeiden tarjouksia, joita kannattaa lähteä bongaamaan pidemmänkin matkan takaa.

– Jokaisesta liikkeestä onkin mahdollisuus varmistaa oma pottinsa tarttumalla tarjouksiin!

Markkinointiviikonloppuun onkin yritykset valmistautuneet monin eri tavoin ja esimerkiksi Trove Huonekaluliikkeessä on mallisto laajenemassa sohviin ja ruokaryhmiin, joten mallipoistoja saa nyt uuden tieltä huippuhinnoin. Vastaavasti Kesportissa juhlitaan satavuotissynttäreitä!

Kaikissa muissakin, liki 30 mukana olevassa liikkeessä, on varmasti keksitty jotain ihan spesliaalia tähän viikonloppuun!

– Haluamme Alajärvellä satsata yhteismarkkinointiin, jotta saamme näkyvyyden kautta kerrottua, miten hyvät ja monipuoliset palvelut meiltä löytyy. Vastaavia ei ole lähialueilla, Lauri Joensuu muistuttaa.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliEero Nelimarkka 125 vuotta!
Seuraava artikkeliJPK:n Leijona -luistelu- ja kiekkokoulu alkaa