7 C
Alajärvi
tiistai 03.10.2023
spot_img
MAINOS

JPK:n Leijona -luistelu- ja kiekkokoulu alkaa

Kiekkoilua aloitteleville ja luistelemaan opetteleville pääsääntöisesti alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu alkaa taas ja tarjoaa kaksi kertaa viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan ohjaajien opastamana.

Leijona-kiekkokoulun harkat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi, joten mukaan voi tulla, oli lapsen lähtötaso mikä tahansa.

JPK:n luistelu- ja kiekkokoulussa rehtorina toimii Santeri Särkinen. – Aluksi keskitytään luisteluun ja kun taitoa karttuu, tartutaan mailaan, kertoo Särkinen. Myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle.

MAINOS

– Aloitustapahtumaan voi lähteä vaikka koko perheen voimin, Särkinen kehottaa. Varusteiksi tarvitaan luistimet ja kypärä.

Luistelu- ja kiekkokoulun syyskausi alkaa 9.10 kello 12.30 Järviseudun jäähallissa Alajärvellä. Jatkossa harkkavuorot ovat tiistaisin kello 16.30-17.15 ja sunnuntaisin kello 11-11.45. Aloitustapahtuma on ilmainen. Ilmoittautuminen paikan päällä. Lisätietoja antaa Santeri Särkinen 050-919 4366.

Girls’ Hockey Day kutsuu tytöt kiekkoilemaan!

Silja Särkinen (vas.), Heidi Marjomäki, Venla Nelimarkka ja Santeri Särkinen toivottavat lapset tervetulleiksi opettelemaan luistelua ja tutustumaan jääkiekkoon.
Silja Särkinen (vas.), Heidi Marjomäki, Venla Nelimarkka ja Santeri Särkinen toivottavat lapset tervetulleiksi opettelemaan luistelua ja tutustumaan jääkiekkoon.

Ennen luistelukoulun aloitusta pääsevät tytöt jäälle GHD:n merkeissä. GHD kutsuu kaikenikäisiä alueemme tyttöjä kokeilemaan jääkiekkoa. Ohjaajina toimivat JPK:n tytöt Silja Särkinen ja Heidi Marjomäki sekä liikuntaneuvojaksi opiskeleva Venla Nelimarkka.

– Tunnin aikana leikitään ja luistellaan. Enemmän harrastaneet voivat lopuksi pelata, aloittelijoiden kanssa touhutaan muuta kivaa, tytöt kertovat. Silja, Heidi ja Venla toivottavat kaikki tytöt rohkeasti kokeilemaan jääkiekkoa, lätkä ei tosiaankaan ole vain poikien juttu.

Jos innokkaita kiekko-tyttöjä on tarpeeksi, voidaan jatkossa miettiä omaa harkkavuoroa tytöille, Pasi Kari JPK:sta kertoo.

GHD-tapahtuma on 9.10. kello 11-11.45 Järviseudun jäähallissa. Varusteiksi riittää luistimet, kypärä ja mieluusti myös maila. Täydessä varustuksessakin voi tulla.
Tapahtuma on ilmainen, eikä ilmoittautua tarvitse. Lisätietoja antaa Silja Särkinen 0400-281 308.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät