0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Ubon Hair Beauty avaa uusissa tiloissa kahden parturikampaajan voimin

Alajärvellä kuuden vuoden ajan parturi-kampaajana toiminut Ubon Peltokangas avaa lauantaina ovet uuteen, upeaan liikkeeseensä Paavolantorilla.

Ubonin uusi parturi-kampaamo on valoisa ja avara, hyvin ”kaupunkilainen”. Tätä ennen Ubon työskenteli samassa liikekeskuksessa jo neljän vuoden ajan ja kun tieto talon remontista tuli, päätti Ubon että nyt on aika saada kunnon tilat ja työntekijä. Tämä tuo piristystä niin itselle kuin asiakkaillekin!

MAINOS

Työhön Ubonin rinnalle löytyi Johanna Kalliomaa Vimpelistä. Johannalla on ollut oma alan yritys jo vuodesta 1998 Alajärvellä ja Vimpelissä. Viime vuodet Johanna on pitänyt yritystään auki osa-aikaisesti perheen pojan ollessa pieni, mutta nyt kun poika on jo reipas nelivuotias, oli aika palata täysiaikaiseen työhön.

– Pidän liikkeeni Vimpelissä jatkossakin. Olen siellä kolme päivää viikossa ja toiset kolme päivää täällä Alajärvellä Ubonin työntekijänä, Johanna kertoo.

– Täällä on ihanat työtilat ja mukava työkaveri, joten tänne on mahtava tulla!

Johanna nauttii työssään erityisesti värjäysten ja leikkausten tekemisestä. Myös hääkampausten tekeminen on hänelle todella mieluisaa.

Nyt kun naiset työskentelevät yhdessä, toteutunee hyvin myös Ubonin toive siitä, että asiakkaita voitaisiin palvella myös tarjoamalla aikoja ilman ajanvarausta. Kannattaakin siis poiketa – ilman ajanvarauista saapuville asiakkaille pyritään pitämään aikoja.

Liike on avoinna arkisin kello 9-18 ja lauantaisin kello 9-15. Myös muita aikoja voi kysyä, sillä asiakkaita pyritään palvelemaan mahdollisimman joustavasti. Ubonin tavoittaa numerosta 044 251 9193 ja Johannan 040 728 8234. Johannan numerosta voi tehdä varaukset myös Vimpeliin.

Ubon Hair Beauty tarjoaa asiakkailleen kaikki parturikampaamopalvelut. Lisäksi Johanna tekee myös meikkaukset ja Ubon kynnet sekä ripsien pidennykset.

Tuotemynnissä on Wellan ja Schwarzkopfn valikoimia.

Avajaiset lauantaina

Uuden liikkeen avajaisia vietetään lauantaina 8.10. kello 10-15. Avajaisissa tarjolla on kakkukahvit ja munkkia, sekä arvonnassa polkupyörä!

Avajaispäivänä pääsee tutustumaan myös aitoihin hiusmalleihin, sillä ennen ovien avautumista Ubon tekee valmiita esimerkkileikkauksia muutaman ystävänsä hiuksiin.

Tuotteista on myös luvassa hyviä tarjouksia ja koko päivän ajan asiakkaita palvellaan kolmen kampaajan voimin ilman ajanvarausta!


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät