Selina Seppälälle Pohjanmaan Ponipokaalin toinen sija

Mainos[adrotate banner="3"]

Myrkyssä ratsastettiin Pohjanmaan Ponipokaalista 30.9-1.10 aurinkoisessa syyssäässä.

Ponipokaalista kisasi yhdeksän ratsukkoa. Kisa on avoin 2 tai kansallisella tasolla 110cm estekorkeudessa sijoittumattomille poniratsukoille, joilla ei myöskään ole tulosta Helppo A kouluratsastusluokista. Iältään ratsastajat ovat alle 16 vuotiaita.

MAINOS

Ensimmäisenä vuorossa oli kouluratsastusosuus, jossa Lehtimäen Ratsastajien Selina Seppälä oli hienosti toinen tuloksella 61,1 prosenttia, ohjelmana Helppo B Kn Special.

Sunnuntain esteradalla tulos oli sama toinen, noin kaksi sekuntia voittajalle hävinneenä. Yhteispisteet laskettiin molemmista osakilpailuista ja lopputuloksena Pohjanmaan Ponipokaalin toinen sija!

Mainittavaa on, että sama kaksikko jakoi ykkös- ja kakkostilan molempina päivinä, voittajaksi loimitettiin Alexandra Haglund Rodericalla, Fäbodantien ratsastajista. Alexandra on juuri päättämässä viimeistä vuottaan poniratsastajana ennen siirtymistä hevosiin.

Selinan, 12v, ja Marjanneken, 11v, yhteinen taival on vasta alussa. Uusi poni tuli Saksasta alkukesällä ja alun jalkaongelmien vuoksi yhteistyötä on päästy hiomaan vasta heinäkuusta sopivan valmentajan löydyttyä Nurmosta.

Iso kiitos Maija Pellikalle tämän parin luotsaamisesta yhä paraneviin tuloksiin.

Kotivalmentajana ja neuvonantajana toimii Eveliina Valkeinen, joka on auttanut Selinaa yhteisymmärryksen löytämisessä herkän ja tulisen ponin kanssa.

Selina ja Marjanneke, kotioloissa Mila, edustavat Lehtimäen Ratsastajia, jolla onkin pitkä historia takanaan kehittyvien nuorten ratsastajien kotiseurana.

MAINOS
Edellinen artikkeliUbon Hair Beauty avaa uusissa tiloissa kahden parturikampaajan voimin
Seuraava artikkeliKyntötöihin nyt vain harkinnan kautta – talviaikaisen kasvipeitteisyyden muutokset siirtävät kyntöjä kevääseen