0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Auringostako energiaa? Kurssilla lasketaan, saisitko sinä säästöä!

Jamin Alajärven toimipisteessä starttaa 27.10. koulutus, jossa ihan konkreettisesti lasketaan juuri sinun sähkölaskustasi, säästäisitkö rahaa aurinkoenergiaa hyödyntämällä?

Onko aurinkoenergia tulevaisuutta vai nykypäivää? Mihin ja miten sitä voi hyötykäyttää? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen Auringostako energiaa -kurssilla, joka on tarkoitettu jokaiselle, jonka mielessä on käynyt aurinkoenergian hyötykäyttö.

MAINOS

Koulutuksessa tehdään kattava kartoitus aurinkoenergian kannattavuudesta ja soveltuvuudesta jokaisen osallistujan kohdalla.

Koulutus alkaa 27.10. kello 17.30 ja se kestää kaikkiaan kuusi torstai-iltaa.

Mukaan mielivien kannattaa ilmoittautua kiireesti sähköpostilla virpi.mattila@jamin.fi tai puhelimitse 06 2412 7115, viimeistään torstaina 13.10. Kurssin kouluttajana toimii Timo Jodat Vilppulasta, jolla on laaja tuntemus asiasta.

Koulutus sopii ihan jokaiselle aiheesta kiinnostuneelle, esimerkiksi omakotitaloasujille, loma-asunnon omistajille tai maatiloille. Myös ammattilaisille koulutus tarjoaa varmasti lisäeväitä.

Maatiloilla aurinkoenergialla voidaan lämmittää vaikkapa osa käyttövedestä. Omakotitaloissa hyvä esimerkki on vesikiertoinen pesutilojen lattialämmitys, joka voitaisiin kesällä lämmittää aurinkoenergialla.

Koulutuksen aikana aurinkoenergiaa ei kuitenkaan ole tarkoitus tyrkyttää patenttiratkaisuna jokaiselle, vaan lasketaan onko siitä hyötyä ja onko sopiva käyttökohde, mihin energian voisi käyttää, valmiina.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät