24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

JPK-07 on rautaa… jo kolmas perättäinen turnausvoitto Laukaasta

Viime viikonloppuna JPK-07 näytti taas mahtinsa Peurungan Long Slide-turnauksessa. Joukkue on rautaa… peleissä ei taivuttu, taistelutahtoa löytyi.

Vaikka pelit ovat koventuneet vuosi vuodelta, niin pelaajien hermot pitivät tiukoissa paikoissa ja maalivahti Olivia torjui upeasti monia laukauksia.

MAINOS

JPK -07 voitti alkusarjoissa kaikki ottelunsa ja siitä oli hienoa lähteä sunnuntai-iltapäivänä kohti finaalia.

Tänä vuonna joukkue hallitsi joka peliä, vaikka oli tiukkoja lukemia. Tällä kertaa ei tullut yhtään tasapeliä, kuten aikaisempina vuosina. Viimeinen ja ratkaiseva kultaottelu käytiin Kiekko-Laser2 vastaan. Se voitettiin lukemin 3-1.

Joukkuetta valmentavat Sami Seppälä ja Jere Rintala. Mukana oli myös Esa Mäntyniemi ja joukkueen johtaja Jan Rintala. Kaikki kehuivat joukkueen taistelutahtoa ja turnauskestävyyttä.

– Kaikki taistelivat hienosti loppuun asti ja vastuunkantajat hoitivat hommansa kotiin. Tästä on hyvä jatkaa. Osalle tämä oli lyhyenkentän isoin päätösturnaus. Kiitokset tästä pelistä heille ja onnea tulevalle, Jere kommentoi.

Peurungan Long Slide-turnaukseen osallistuneet muut 07-joukkueet olivat Hermes 1 ja 2, Jyp1-4, K-Laser 1 ja 2,Tappara, Kalpa E1-E3, Kalpa P1 ja P2, Jokipojat 1ja 2, HCKS, Jyki1 ja 2 eli kaikkiaan 20 joukkuetta ympäri Suomea.

Upeasti JPK-07 jätti taasen suuret seurat taakseen. Kiitoset kaikille pelaajille, valmentajille ja kotijoukoille sekä kaikille sponsoreille.

Silja Mäntyniemi

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät