MAINOS

Syysterveiset Saukonkylästä!

Syksy etenee hyvää vauhtia. Kylänraittikin jo rauhoittuu traktorirallista, kun kiireisimmät peltotyöt on jo saatu tehtyä. Lapset kirmaavat ilolla kouluauton kyytiin – joka näyttääkin yhdistävän ihan koko kylän lapset.

Kuulemamme mukaan pelokkaimmistakin matkaajista on kaikki lapset pitäneet yhdessä huolta. Marja- ja sienivuosi oli erityisen hyvä. Marjastajia piisasikin niin omasta kylästä kuin muualtakin.

MAINOS

Loppukesästä lapset saivat pitää kioskia maamiesseuralla. Lasten mielestä oli huikean hauskaa myydä jäätelöä, kahvia ja kaikkia muita herkkuja. Asiakkaita oli hyvin ja kioskilla tapasi myös kylän vanhin ja nuorin.

Viime viikonloppuna pidimme kyläläisille Saukonkylän vanhalla koululla huutokaupan kyläseuran omistamista vanhoista tavaroista ja irtaimistosta. Tapahtuman suosio yllätti meidät täysin!

Hyväkuntoista tavaraa jäi myymättä ja paikkoja penkoessa ehkä vielä yllätyksiäkin löytyy tulevan viikonlopun kirppistapahtumaan maamiesseuralle.

Syysloman aloitus mukavasti Saukonkylän kirppiksellä!

Tulevana lauantaina 15.10. kello 10-14 järjestetään maamiesseuralla kirpputoritapahtuma. Syksyiset kelitkään ei meitä riepottele lämpimissä sisätiloissa.

Myyntiin on tulossa mm. paljon lastenvaatteita.
Myyntiin on tulossa mm. paljon lastenvaatteita.

Sisällä on enää muutama myyntipaikka vapaana, joten kannattaa olla nopeasti asialla jos mielii sisälle myymään.

Mahdollisuus myös peräkonttimyyntiin ulkona.
Paikkavaraukset numerosta 044 518 3149.

Paikat ovat ilmaisia.

Myyntiin on tulossa tavaraa laidasta laitaan mm. vanhaa koulun tavaraa, vaatteita, sisustustavaraa sekä eläimille kuivattua kauraa 45 kilon säkeissä.

Yritämme vielä innostaa kylänmiehiä siivoilemaan piharakennuksiaan ja näin saamaan myös enemmän miehille suunnattuja tuotteita!

Henna ja Aino-Maija

MAINOS
Exit mobile version