-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Järvilakeuden kansalaisopisto kutsuu juhlavuoden iltamiin

Kansalaisopistotoiminta täyttää tänä syksynä 50 vuotta. Vuonna 1966 perustettiin niin Kauhavan-Härmäin kuin Järviseudunkin kansalaisopistot. Kauhavan, Lappajärven ja Evijärven kattavaa yhteistä taivalta on kuljettu Järvilakeuden kansalaisopistona vuodesta 2009 lähtien.

Opistotoiminnan merkkivuotta juhlistetaan sunnuntaina 30. lokakuuta pitämällä iltamat Kortesjärven kirkonkylän nuorisoseuralla.

MAINOS

Seurantalolle on entisajan iltamien tapaan rakennettu kattava kooste paikallista ohjelmaa niin musiikin, sanataiteen kuin draamankin aloilta, ja salin takaosaan kootaan opistotoiminnan historiasta kertova näyttely.

Yleisöä kutsutaan mukaan yli kunta- ja opistorajojen. Iltamiin on vapaa pääsy. Tilaisuus alkaa kakkukahveilla kello 17 ja ohjelmaosuus käynnistyy iltakuudelta.

Illan juontaa rehtori Leea Keto, joka kertoo samalla opiston historiaa. Pitkiä puheita iltamiin ei ole luvassa, mutta paikallista ohjelmaa sitäkin enemmän: kuoroja, laulajia, lausujia, teatteria, tanssiorkestereita ja pelimannimusiikkia!

Kerro muistosi!

Kansalaisopisto kerää juhlavuoden merkeissä kursseille osallistuneiden muistoja, tapahtumia ja sattumia vuosien varrelta.

Muistosi voi liittyä kansalaisopiston kurssiin, opiskelutovereihin, opettajaan, opittuun uuteen asiaan, mihin tahansa tapahtumaan liittyen opiston toimintaan! Kysely löytyy kotisivulta osoitteesta www.jlakeus.fi.

Kertyvää aineistoa hyödynnetään niin oman opiston juhlavuoden järjestelyissä kuin kansalaisopistojen liiton Suomi100 -juhlavuonnakin. Jättämällä yhteystietosi osallistut keraamisen Muistojen maljan arvontaan! Halutessasi voit vastata kyselyyn myös nimettömänä.

Mikäli muistosi on sinulla tallessa kuvina, voit toimittaa ne opistolle sähköpostitse osoitteeseen jlakeus@gmail.com tai postitse Järvilakeuden kansalaisopisto, Loppusuora 9, 62200 Kauhava.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät