6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Lähi ABC! palvelee nyt Alajärvellä entistä paikallisemmin

Alajärven ABC avattiin tänään perjantaina uudistuneena Lähi ABC! -konseptin alla.

Lähi ABC!:n palvelut on suunnattu ensisijaisesti paikallisille asiakkaille, joille tarjotaan helppoa asiointia syömiseen, tankkaamiseen ja täydennysostamiseen liittyen.

MAINOS

Palvelupäällikkö Timo Muhonen ja keittiön palveluvastaava Maria Lahti kertovat, että eniten uudistus näkyy asiakkaille siinä, että tarjolla olevat ateriat on räätälöity paikallisen kysynnän mukaan ja toisaalta myös aukioloajat on asetettu nimenomaan Alajärven ABC:n asiakaskunnan tarpeita vastaavaksi.

– Jatkossa olemme avoinna maanantaista lauantaihin kello 7-22 ja sunnuntaisin kello 9-22 aikaisemman 6-24 aukiolon sijaan, Muhonen kertoo.

Keittiöpuolella muutoksia onkin tapahtunut melko paljon. – Tarjonta on räätälöity nyt paikallisen kysynnän mukaan ja asiakkaiden toiveita kuunnellen, eli Lähi ABC! on alajärveläisempi kuin ennen.

Paikalliset tuotteet, eli ”meirän talon annokset” saavat perjantaisin rinnalleen myös meirän talon noutopöydän, joka on kehitetty yhteistyössä Atrian kanssa kyselyjen ja asiakaspalautteen perusteella.

– Alajärvellä noutopöytään toivottiin mm. broileria ja ylikypsää naudan lihaa, ja niitä molempia on jatkossa luvassa, Lahti sanoo.

Myös pizzapuolelle on saatu entistäkin edullisemmat meirän talon pizzat, joista löytyy mm. perinteinen jauhelihapizza sekä kinkkusuikale-, meetvursti- ja kebabliha -täytteet, kaikki Atrian lihasta valmistettuja.

Myös suolaisen ja makean vitriinissä on otettu asiakasnäkökulma nyt entistä paremmin huomioon ja asiakkaiden toiveita on toteutettu. Kaiken kaikkiaan Lähi ABC! on nyt entistäkin paikallisempi ja omaleimaisempi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät