-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

OVET-omaishoitajavalmennus® Evijärvellä

Kun arjen sujuminen askarruttaa, olet huolissasi läheisesi voinnista tai tietämätön uudessa tilanteessa.

Läheisen sairastuessa tai vammautuessa elämä muuttuu joskus pysyvästikin ja omaisestaan huolehtiva on silloin monien kysymysten äärellä. Omaishoitajavalmennus tukee omaishoitajuutta ja antaa eväitä perheen arkeen.

MAINOS

Ovet -valmennukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka auttavat apua tarvitsevaa läheistään ja erityisesti ne omaiset, joiden perheessä omaishoitotilanne on uusi. Sinun ei tarvitse olla omaishoidontuen saaja voidaksesi osallistua Ovet-valmennukseen.

Omaistaan hoitava tarvitsee tietoa omaishoitoon liittyvistä asioista sekä ohjausta hoito- ja hoivatyöhön. Omaishoitajan on myös tärkeä pitää huolta itsestään ja jaksamisestaan. Valmennuksen punaisena lankana onkin omaishoitajien vahvuuksien tukeminen ja uusien voimavarojen löytäminen yhdessä toisten omaishoitajien kanssa.

Järviseudun Omaishoitajayhdistys järjestää yhdessä E-P:n Muistiyhdistyksen ja Kuntayhtymä Kaksineuvoisen perusturvan kanssa marraskuussa valmennuksen Evijärvellä.

Kokoontumiset kunnanvirastolla tiistaisin 15.11, 22.11 ja 29.11 sekä torstaina 1.12 aina kello 12-15.30 välisenä aikana. Valmennus on omaishoitajalle maksuton ja hakuaikaa on 31.10 saakka.

Lisätietoa ja hakulomakkeita antaa omaistoiminnanohjaaja Tiina Silvonen, p. 045 3275441 tai omaishoitajayhdistys.tiina@gmail.com.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät