8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Antiikkiliike Paluu ja Valon Askel avaavat pop up -myymälän Paavolantorille

Alajärven keskustassa asioivilla on nyt herkullinen tilaisuus päästä kurkkaamaan ihan oikeaan antiikkiliikkeeseen, jollaisia ei tänä päivänä enää paljonkaan kivijalkamyymälöinä näy.

Jokanaisen kirja vuodelta 1946 sopii vaikka pukinpussiin!
Jokanaisen kirja vuodelta 1946 sopii vaikka pukinpussiin!

Kyseessä on Paavolantorilla huomenna maanantaina avattava pop up -myymälä, jossa valikoimiaan asiakkaiden ihasteltaviksi tarjoaa kaksi alan yrittäjää, Antiikkiliike Paluu Alajärveltä ja Valon Askel Kuortaneelta.

MAINOS

Valon Askeleessa yrittäjänä toimii Anni Möykkymäki, joka hänkin on kotisin Alajärveltä.

Ihastuttava vanha levysoitin-radioyhdistelmä käy sisustuselementiksi.
Ihastuttava vanha levysoitin-radioyhdistelmä käy sisustuselementiksi.

Antiikkiliike Paluun Lauri Petäjämäkeen Anni tutustui noin vuosi sitten kirpputorilla – tarina ei kerro, olivatko molemmat tarttumassa samaan löytöön yhtä aikaa, mutta siitä päivästä alkoi ystävyys ja yhteistyö.

Sekä Anni että Lauri sopivat hyvin antiikkialalle, koska kumpikin tykkää tehdä nopeita päätöksiä. Antiikkia ostaessa ja myydessä ei aikailuun yleensä olekaan varaa. Samalla tavalla idea pop up -myymälästä sai alkunsa; ideasta toteutukseen lähes samantien!

Myymälä on avoinna 24.10.-24.11. ja esillä on monenmoista antiikkia, huonekaluja sekä keräilytavaraa, kannattaa tulla katsomaan! Liike on avoinna arkisin kello 10-17 ja lauantaisin 10-13.

Tarjolla on monenlaista keräilyesinettä.
Tarjolla on monenlaista keräilyesinettä.

Paitsi ostoksia, liikkeessä voi tehdä kauppaa myös toisinpäin. Sekä Lauri että Anni ostavat kodin irtaimistokokonaisuuksia ja muuttoeriä, mutta yksittäisiä myynnissä olevia tavaroita voi tulla tarjoamaan paikan päälle liikkeeseen!


Tuula Jokiaho

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät