Musiikki-ilta Perhon kirkossa

Mainos[adrotate banner="3"]

Torstaina 27.10. kello 19 kuullaan Perhon kirkossa musiikki-ilta.

Mukana illassa ovat lauluryhmä Valo, jota säestää Perhon srk:n kanttori Arto Harju, lauluryhmä Vocalia johtajanaan Jürgen Lapp, Minna Erkkilä, Kyyjärven seurakunnan kanttori sekä nuorten laulu- ja soittoryhmä.

MAINOS

Esiintyjistä lauluryhmä Valo on perholainen ja siinä laulavat Katja Anisimaa, Niina Elgland, Eija Ilvesaho ja Johanna Kivelä. Heidän ohjelmistonsa koostuu hengellisistä lauluista, kuten Taivasta kohti katselen (ruotsalaisesta virsikirjasta), Oi armon ihme ja Pyhän kosketus.

Nuorten laulu- ja soittoryhmä on juuri perustettu ja se on Perhon seurakunnan noin kymmenhenkinen ryhmä, jossa mukana on huilu, pasuuna, viulu sekä urut. Ohjelmistossa on mm. soitinsäestyksellinen virsi 544, josta on tehty sovitus soittimille ja laulajille.

MAINOS
Edellinen artikkeliKalossissa juhlitaan kymppisynttäreitä!
Seuraava artikkeliAntiikkiliike Paluu ja Valon Askel avaavat pop up -myymälän Paavolantorille