10.7 C
Alajärvi
torstai 23.5.2024
MAINOS

Nuorten oma disco huipputunnelmissa Alajärvellä

– Värivalot välkkyivät ja musiikki pauhasi syyslomaviikon torstaina Alajärven nuorisoseuralla. Pieni kylmyyskään ei pysäyttänyt alakoululaisten tanssijalkoja, kun DJ:n säestämänä lähes 50 lasta pääsi nauttimaan mukaansatempaavasta diskotunnelmasta, kertovat Diskon nuoret järjestäjät Henna Pitkäkangas, Venla Hautala, Aurora Kaartunen, Hanna Voutilainen, Essi Pitkäkangas ja Venla Seppä.

Alajärven nuorisopalveluiden ja 4H:n yhteistyönä järjestämä disko syntyi nuorten ideasta. Ajatuksena oli järjestää disko, johon jokainen lapsi olisi tervetullut pitämään hauskaa turvallisessa, mutta arkirutiineista poikkeavassa ympäristössä.

MAINOS

Ajankohdaksi valikoitui syysloma, jolloin mahdollisimman monella lapsella olisi mahdollisuus osallistua hauskanpitoon.

Diskossa oli tanssimisen lisäksi monenlaista muutakin puuhaa. 4H-kioski tarjosi pikkupurtavaa diskon pyörteissä, ja onnenpyörää pyöräyttämällä oli mahdollista voittaa pikkupalkintoja. Diskossa olivat lakkaamatta käynnissä myös neljän suora-ottelut, ja kasvomaalit koristivat illan päättyessä monia poskia.

Kellon lyödessä kahdeksan nuorisoseuran ovista ulos asteli joukko iloisia lapsia, ja kiitokset tästä kuuluvat niin DJ:lle kuin nuorisoseurallekin tilan lainasta. Koska disko osoittautui onnistuneeksi, suunnitteilla on järjestää jatkossakin vastaavia tapahtumia.

Mimmit-toiminnassa mukana olevat tytöt toimivat koristeluapuna sekä ideoivat ja lopulta toteuttivat tanssikilpailun. Näin he kertovat diskosta:

– Pääsimme osallistumaan syyslomatorstaina Alajärven nuorisoseuralla järjestettyyn diskoon Nuorisoseura kuhisi ala-astelaisia tyttöjä ja poikia, ja diskossa oli koko ajan mahtava meininki!

– Kiirsikkana kakun päällä me mimmit-toiminnassa mukana olevat saimme järjestää oman tanssikilpailun, jossa palkintona oli viiden euron lahjakortti diskon kioskiin. Ohjelmassa oli lisäksi muun muassa letkajenkka, limbo, onnenpyörä, karkkiarvauskisa ja vaikka mitä muuta mahtavaa!

DJ oli joustava ja otti vastaan musiikkitoiveita, mikä oli tosi kivaa. Suuret kiitokset 4H:lle ja nuorisopalveluille näin hienon diskon järjestämisestä, sanovat Mirella Joensuu, Vilma Rullpakka, Vilma Suovanen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät