-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Alajärven Terhokerho starttaa – kohtaamispaikka kaikenikäisille

Alajärven Terhokerho käynnistyy maanantaina 31.10. kello 18-19.30 Pappilantie 3:ssa.

Ensimmäisellä kerralla mukana leikkimässä on Pohjanmaan leikkilähetti Anna Granlund, Alajärven MLL:n yhdistys ja SPR:n osaston väkeä. Mukaan kutsutaan myös muita mahdollisia yhteistyökumppanneita, jotka voisivat olla mukana toteuttamassa kevään toimintaa.

MAINOS

Syksyn kaksi muuta kerhokertaa pitävät MLL:n ja SPR:n paikalliset toimijat. Marraskuussa perehdytään ensiaputaitoihin Alajärven SPR:n osaston johdolla ja joulukuussa MLL:n ohjauksella tehdään jouluaskarteluja.

Kerhossa on tarjolla iltapalaa aina kello 19-19.30 välillä, joka helpottaa lapsiperheiden osallistumista. Kerho kokoontuu ainakin syksyn ajan Pappilantien tiloissa.

Terhokerho on sukupolvien kohtaamispaikka, jossa lapset ja aikuiset vauvasta vaariin viettävät kiireetöntä aikaa yhdessä leikkien. Toiminta on maksutonta ja kaikille avointa.

Terhokerhot ovat osa valtakunnallista Koko Suomi leikkii -hanketta, jota toteuttavat yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti. Hankkeen on käynnistänyt Suomen kulttuurirahasto.

Tavoitteena on perustaa Terhokerho jokaiseen Suomen kuntaan vuoden 2016 loppuun mennessä. Hankkeen jälkeen Terhokerhojen toiminta jatkuu osana MLL:n ja SPR:n toimintaa. Alajärvellä on Terhokerho myös Lehtimäen puolella.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät