24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Mörköilta tulee nyt uusin maustein!

Alajärven erikoisliikkeiden suosittu Mörköilta tulee taas, tällä kertaa hieman uusin maustein!

Mörköilta järjestetään jo 11. kertaa Pyhäinpäivän viikolla ja tänä vuonna se pidetään keskiviikkona 2.11. kello 17-21.Tapahtuman järjestävät tänä vuonna Alajärven erikoiskauppiaat.

MAINOS

Himmeitä hintoja ja kummallisen kummittelevia kauppiaita nähdään illassa tuttuun tapaan, mutta nyt yhteistyöhön on saatu mukaan myös Nelimarkka Museo. Museon väki järjestää Mörköillassa toimintaa keskustan kupeessa olevassa Villa Väinölässä.

Aino Mäntyvaara museolta kertoo, että Villa Väinölän remontti on vielä kesken, mutta alakerta on jo niin valmis että siellä voidaan järjestää tapahtumia.

Mörköillassa onkin luvassa valomaalaus -työpajaa ja kasvomaalausta nonstop -tyyppisesti, joten kannattaa poiketa paikalle ja ottaa vaikkapa oma taskulamppu mukaan huikeiden valomaalausten luomiseksi!

Mörköillassa mukana olevissa liikkeissä on puolestaan perinteiseen tapaan vaihtelevasti himmeitä hintoja, hurjia tarjouksia, tarjoilua ja tapahtumia!
Yleisölle tulee jälleen tunnistettavaksi kolme mörköä, joiden työpaikat tulee arvata oikein. Palkkiona on 50 euron lahjakortti voittajan valitsemaan liikkeeseen!

Järjestäjät toivovat, että myös yleisö pukeutuu teeman hengen mukaisesti. Lisäksi toivotaan, että asiakkaat liikkuvat mahdollisuuksien mukaan jalan ja jättävät auton yhteen paikkaan parkkiin, koska liikenteessä on paljon lapsia ja nuoria ja iltahämärässä näkyväisyys ei ole parhaimmillaan.

Mukana Mörköillassa tänä vuonna ovat ainakin seuraavat liikkeet: Kauppakadulta Japo Tekniset, Alajärven tarvikepiste, Info kirjakauppa, Muodin Top-piste, Sisustus Kokon ja Aaltomari. Lisäksi Paavolantorin yrityksistä ovat mukana Seppälä, Trove, Oma Säästöpankki, Kauneushoitola Ilme, Kangaskulma MY-H, Fitfactory, Kultahippu, Kahvila Pandora, Veikon kone, Lähituottajien myymälä sekä Apteekki.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät