3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Eepee Agri Oy aloittaa toimintansa

Eepeen hallitus päätti kesäkuussa 2016, että maatalous-, vilja-, rauta- ja puutarhakaupan liiketoiminnat siirretään omaksi yhtiökseen. Yhtiö aloittaa toimintansa 1.11. ja se on Eepeen sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Yhtiön nimi on Eepee Agri Oy.

Eepee Agri Oy:n toimipaikkaverkoston muodostavat S-Raudat Alajärvellä, Lapualla, Kauhajoella ja Närpiössä sekä Agrimyymälät Seinäjoella, Ilmajoella, Härmässä, Kortesjärvellä, Jalasjärvellä, Teuvalla, Alavudella ja Ylistarossa.

MAINOS

Lisäksi maatalous-rautatoimialaan kuuluu viljakauppa sekä kymmenen Multasormi -puutarhamyymälää.

S-ryhmä teki jo vuonna 2013 linjapäätöksen jättäytyä maatalouskaupan ketjuliiketoiminnasta. Tämä tarkoitti sitä, että liiketoiminnan kehitystyö jäi alueosuuskauppojen omalle vastuulle ja käytännössä maatalouskauppaa jäi harjoittamaan vain kaksi osuuskauppaa: Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa Eepee ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO (SSO Maatalous Oy).

Maatalous- rautakauppa on Eepeelle tärkeä liiketoiminta-alue, jonka kilpailukykyisyyteen osuuskauppa haluaa panostaa. Toimintamallin muutoksen myötä Eepee pystyy vastaamaan paremmin alan kilpailuun. Kustannusten ja niiden kohdistamisen läpinäkyvyys lisääntyy ja taloudellisen tehokkuuden seuranta paranee.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan liiketoiminta selkiytyy ja sen vertailu muiden alueosuuskauppojen kanssa helpottuu, kun liiketoimintamuodot ovat tämän jälkeen yhtenäisemmät.

Henkilökunta vanhoina työntekijöinä Eepee Agri Oy:lle

Kaikki Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan maatalous-rautatoimialan työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Eepee Agri Oy:n palvelukseen.

Eepee Agri Oy:n toimitusjohtaja on KTM, metsätalousteknikko Matti Vainionpää, joka on toiminut Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan maatalous- ja rautakaupan toimialajohtajana 1.8.2016 alkaen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät