13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Kaikille kyyjärvisille kutsu linnanjuhliin vuonna 2017!

Valtioneuvoston kansliasta on saatu ilmoitus Kyyjärven kuntaan, että kunnan ja Kaunis Kyyjärvi ry:n ehdotus ”Kaiken kansan linnanjuhlista” on hyväksytty Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan.

Valtioneuvoston kanslian ratkaisu perustuu hakemuksessa esitettyyn suunnitelmaan, joka arvioinnin mukaan täyttää Suomi 100 -hankehallituksen asettamat perusedellytykset Suomi 100 -ohjelmalle.

MAINOS

Valtioneuvoston päätös oikeuttaa kyseisen tapahtuman toteutuessaan käyttämään Suomi 100 -vuotta tunnuksia. Myönteinen päätös antaa myös ohjelmaehdotukselle mahdollisuuden hakea juhlavuoden ohjelmiin korvamerkittyä rahoitusta maakuntaliitosta.

Luonnollisesti vasta myönteinen rahoituspäätös varmistaa lopullisesti tapahtuman. Haku päättyy marraskuun lopulla ja päätös saataneen alkuvuodesta.

Ohjelmaehdotuksessa lähdetään siitä, että Kyyjärven kunta olisi Isänmaamme 100-vuotisjuhlavuonna ainoa kunta maassamme, jossa jokainen kuntalainen, vauvasta vaariin saisi henkilökohtaisen, kirjallisen kutsun linnanjuhliin.

Juhlat on tarkoitus järjestää Mikojanin linnassa Kyyjärvellä 6.12.2017. Juhlien sisällön tarkempi suunnittelu käynnistyy sen jälkeen, kun on tiedossa rahoitushakemuksen kohtalo. Ehdotuksia ja ideoita otetaan toki vastaan jo nyt.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät