-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Jamin Alajärven toimipiste tempaisi

Järviseudun ysiluokkalaiset vierailivat JAMIn Alajärven toimipisteellä tutustumassa merkonomin ja datanomin ammatteihin. Oppilaitoksen viimeisen vuoden opiskelijat järjestivät tapahtuman projektinhallinta -kurssin puitteissa.

Tina Kirvesmäki M2yo/at (vas.edessä), Jenna Tanhua M2yo/at ja opettaja Tapani Ala-Mutka nauttivat kahvista ja virvokkeista oppilaskunnan kanttiinissa tauon aikana. Tina Kirvesmäki toimi muotinäytöksen juontajana.
Tina Kirvesmäki M2yo/at (vas.edessä), Jenna Tanhua M2yo/at ja opettaja Tapani Ala-Mutka nauttivat kahvista ja virvokkeista oppilaskunnan kanttiinissa tauon aikana. Tina Kirvesmäki toimi muotinäytöksen juontajana.

Päivän teemaksi opiskelijat olivat valinneet Halloweenin, koska tämä maailmalla suosittu juhla on alkanut kiinnostaa myös suomalaisia täällä Pohjan perillä.

MAINOS

JAMIn Alajärven toimipisteen opiskelijat olivat järjestäneet hyvin musiikkipitoisen ja taitavalla koreagrafialla suunnitellun muotinäytöksen.

Opiskelijat olivat kutsuneet musiikkipuolesta vastaamaan M2tyo/at:n opiskelija Jenna Tanhuan puolison Tero Tanhuan, jonka tarjoama musiikillinen anti tarjosi musiikkia korkeatasoisilla, ammattimaisilla laitteilla.

Muotinäytöksessä esiteltiin paikallisten vaateliikkeiden tuotteita Seppälästä, Halpahallista ja S-raudasta. Nämä liikkeet ovat myös oppilaitokselle ja opiskelijoille tärkeitä yhteystyökumppaneita, sillä näissä liikkeissä työskentelee vuosittain aina myös Alajärven opiskelijoita työssäoppijoina.

Toisen vuoden merkonomitytöt esiintyivät kolmannen vuoden merkonomiopiskelija Elli Leppäharjun (edessä keskellä) johdolla. Elli Leppäharju vastasi muotinäytöksen suunnittelusta ja koreografiasta.
Toisen vuoden merkonomitytöt esiintyivät kolmannen vuoden merkonomiopiskelija Elli Leppäharjun (edessä keskellä) johdolla. Elli Leppäharju vastasi muotinäytöksen suunnittelusta ja koreografiasta.

S-raudan esityksessä esiteltiin työvaatteita ja esittelijöinä ansiokkaasti oppilaitoksen omia poikia. Mukaan muotinäytökseen mahtui myös Jamin uuden Sählyn edustusjoukkueen ensiesiintyminen. Edustusjoukkueen pelipaidat on Kesport:n valikoimista.

Ysien iloksi opiskelijat olivat pukeutuneet Halloween -henkeen. Taukojen ajalle opiskelijat olivat järjestäneet karaoke-musiikkia ja monenlaista muuta kivaa.

Tapahtuman juonnosta vastasi M2yo/at:n opiskelija Tina Kirvesmäki ja muotinäytöksen tanssiesityksien toteutuksesta ja koreografiasta Elli Leppäharju M3. Näytöksissä esiintyivät oppilaitoksen eri ryhmien tyttöjä ja poikia sekä merkonomi- että datanomiopiskelijoista.

Yseille esitettiin myös ammattien esittelyvideo, jonka kuvauksiin olivat myös osallistuneet oppilaitoksen datanomiopiskelijat opettaja Tapani Ala-Mutkan johdolla. Lehtori Pirjo Koivumäki (merkonomit) ja kollega Tapani Ala-Mutka (datanomit) vastasivat suunnittelusta vastaavien opiskelijaryhmien ohjauksesta.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät