7.5 C
Alajärvi
tiistai 03.10.2023
spot_img
MAINOS

Retkipoluille kunnon opasteet!

Onko teidän kylässänne mukava luontopolku, retkeilyreitti tai vaelluspolku, jonka opasteet ovat puutteelliset tai päässeet ajan saatossa huonoon kuntoon? Nyt on mahdollista saada reilu tuki opasteiden laittamiseen ja uudistamiseen!

Aisaparilla on marraskuun ajan haku avoinna teemahankkeeseen, jonka nimi on Pysy polulla. Hankkeen kautta voi saada 60 prosentin avustuksen polkujen opastuksien hankintaan. Omarahoituksen voi kattaa vaikka kokonaan talkootyöllä.

Hanke myös auttaa opastekylttien laadinnassa ja valinnassa. Kustannusarvio tässä pikkolohankkeessa voi olla 500 ja 10000 euron välillä, eli pienetkin opastuskohteet pääsevät rahoituksen piiriin.

MAINOS

Katso tarkemmat hakuohjeet kotisivulta www.aisapari.net/leader-rahoitus. Sietä voit myös ladata hankehakemuslomakkeen ja tarvittavat liitteet. Lomakkeita myös lähetetään pyydettäessä.

Jos et itse ole mukana kyläyhdistyksessä tai muussa luontoreittiä ylläpitävässä yhdistyksessä, kerro vinkkiä eteenpäin vastuuhenkilöille. Hyvin opastetulla polulla on turvallista kulkea!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät