Retkipoluille kunnon opasteet!

Mainos[adrotate banner="3"]

Onko teidän kylässänne mukava luontopolku, retkeilyreitti tai vaelluspolku, jonka opasteet ovat puutteelliset tai päässeet ajan saatossa huonoon kuntoon? Nyt on mahdollista saada reilu tuki opasteiden laittamiseen ja uudistamiseen!

Aisaparilla on marraskuun ajan haku avoinna teemahankkeeseen, jonka nimi on Pysy polulla. Hankkeen kautta voi saada 60 prosentin avustuksen polkujen opastuksien hankintaan. Omarahoituksen voi kattaa vaikka kokonaan talkootyöllä.

MAINOS

Hanke myös auttaa opastekylttien laadinnassa ja valinnassa. Kustannusarvio tässä pikkolohankkeessa voi olla 500 ja 10000 euron välillä, eli pienetkin opastuskohteet pääsevät rahoituksen piiriin.

Katso tarkemmat hakuohjeet kotisivulta www.aisapari.net/leader-rahoitus. Sietä voit myös ladata hankehakemuslomakkeen ja tarvittavat liitteet. Lomakkeita myös lähetetään pyydettäessä.

Jos et itse ole mukana kyläyhdistyksessä tai muussa luontoreittiä ylläpitävässä yhdistyksessä, kerro vinkkiä eteenpäin vastuuhenkilöille. Hyvin opastetulla polulla on turvallista kulkea!

MAINOS
Edellinen artikkeliSano ei igluautoilulle – ota lumiharja ahkeraan käyttöön
Seuraava artikkeliKirja on isänpäivän suosikkilahja