-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Kirja on isänpäivän suosikkilahja

Tänä vuonna isänpäiväpakettiin kääritään kotimaista kirjallisuutta. Kirja on edelleen isänpäivän suosikkilahja. Suosio perustuu laajaan ja monipuoliseen valikoimaan, josta on helppo löytää jokaiselle sopiva yksilöllinen lahja.
 
Dekkarit ja musiikkikirjat kiinnostavat miehiä. Ilkka Remes on hallinnut isänpäivämyynnin ykkössijaa lähes koko 2000-luvun eikä tämä vuosi tuone poikkeusta: Ilkka Remeksen Kiirastuli on lahjalistan kärjessä.

Muita suosikkeja ovat Jari Tervon Matriarkka sekä musiikkikirjat, kuten Tommi Liimatan Sami Yaffa ja Pate Mustajärven Pate Ikurista.
 
Tietokirjallisuuden suosio näkyy perinteisesti isänpäiväkaupassa. Ajankohtaisimpia on Laura Saarikosken ja Saska Saarikosken Trump – mies kuin Amerikka.

MAINOS

Martti Ahtisaaren, Jaakko Iloniemen ja Tapani Ruokasen Miten tästä eteenpäin sekä Marko Lampisen Läpi helvetin löytynevät nekin lahjapaketeista sunnuntaina.
 
Vahva kirjasyksy ennakoi vuoden lopun myötä piristyvää myyntiä.

Syyskuun lopussa kirjakauppojen kirjamyynti oli viitisen prosenttia viime vuotta jäljessä. Kirjakauppojen isänpäivämyynnin voidaan arvioida yltävän viime vuoden tasolle. Isänpäivän merkitys kirjamyynnissä on edelleen äitienpäivämyyntiä tärkeämpi. Aika isänpäivästä jouluun on kirjamyynnin huippusesonki.

Ajanjakson aikana myydään yli 40 prosenttia kaikesta vuoden aikana myytävästä kaunokirjallisuudesta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät