25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Annabella vaatettaa aikuisen naisen

Alajärvelle avataan perjantaina 18.11. uusi muotiliike, kun S-marketin yhteydessä tyhjillään olleessa liiketilassa avaa ovensa Annabella!

Nainen liikkeen takana on Järvenpäästä kotoisin oleva Tytti Hannulabacka, joka jätti kiireisen pääkaupunkiseudun elämän taakseen ja hyppäsi aivan uusiin ympyröihin 1,5 vuotta sitten.

MAINOS

Tytin puoliso oli aikanaan perinyt Ojajärven rannalta talon, jota käytettiin kesäasuntona. Vapaa-aika Alajärvellä oli mieluisaa ja niinpä Tytti eräänä aamuna aamuruuhkassa löysi itsensä miettimästä, onko tässä mitään järkeä?

– Pari vuotta tätä asiaa pohdimme ja viimein tulimme päätökseen, jonka myötä me molemmat irtisanouduimme vakituisista työsuhteistamme muuttaaksemme Alajärvelle, Tytti kertaa nyt 1,5 vuoden takaisia tapahtumia.

Tytti oli ollut it -alan työtehtävissä 17 vuoden ajan ja irtisanoutuminen siksi, että pääsisi muuttamaan maalle, oli monien mielestä temppu, jota ei meinattu uskoa todeksi. Samalla kuitenkin monet ystävät ihailivat rohkeutta tehdä tuo päätös.

Kun Tytti muutti Alajärvelle keväällä 2015, hän huomasi S-Marketin aulassa tyhjän liiketilan. Ajatus omasta vaateliikkeestä nosti päätään jo tuolloin, mutta toisaalta halu pitää vapaavuosi, oli voimakkaampi. – Päätin, että jos tila on tyhjänä vielä syksyllä 2016, niin se on sitten minulle tarkoitettu.

Näin kävi ja nyt Tytti on aivan uudenlaisessa tilanteessa, avaamassa vaatekauppaa! – Minulla ei vaateliikettä ole ennen ollut, mutta olen aina ollut kiinnostunut muodista ja vaateliikettä pitävän ystäväni kautta sain kontaktit mieluisiin maahantuojiin.

– Maahantuoja on tulossa meille tänne Annabellaan lähiaikoina koko päiväksi käymään!

Mitä Annabellassa sitten on tarjolla? – Aikuisen naisen monikäyttöisiä vaatteita asusteineen laidasta laitaan. Yksilöllisiä ja erilaisia, hyviä hinta-laatusuhteeltaan, Tytti esittelee.

Tarjolla onkin todella kauniita ja naisellisia vaatteita miellyttävistä materiaaleista farkuista paitoihin ja päällystakkeihin, koruihin ja laukkuihin. Vaatteissa on usein pieniä persoonallisia yksityiskohtia, mutta myös hyvin yksinkertaisia, erilaisin asustein uusiin käyttötarkoituksiin tuunattavia asuja löytyy.

Vaatteet tulevat Italiasta ja Ranskasta sekä Creamin tuotteet Tanskasta. Monet vaatteet malleiltaan ja materiaaleiltaan sellaisia, että ne käyvät erikokoisille naisille. Myös isot tytöt on huomioitu omine mallistoineen.

Kutakin tuotetta eri väreissä tulee myyntiin vain muutama ja kun tuote loppuu, tilalle tulee jotain muuta. Sama sääntö pätee myös koruissa ja laukuissa – kun se ainoa juuri tällainen laukku on myyty, toista samanlaista ei valikoimiin enää tule.

– Toivon, että kun asiakas hankkii meiltä vaatteen, ei toista samanlaista tule heti vastaan, Tytti sanoo. Valikoimissa olevat asut ovat lisäksi sellaisia, että ne käyvät yhtälailla työhön kuin juhlaankin; kaunista, hyvin laskeutuvaa ja monikäyttöistä!

Annabellan avajaisia juhlitaan tarjouksin ja kakkukahvein perjantaina 18.11. kello 11-19. Jatkossa liike on avoinna arkisin kello 11-19 ja lauantaisin kello 10-16, mutta mikäli toiveita muista aukioloajoista tulee, niin aikoja voidaan tarvittaessa muuttaa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät