-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Mahtava lukupaketti on taas saatavilla Vimpelissä

Vimpelin Joulu 2016 -lehti on tullut painosta ja sitä on myytävänä perinteiseen tapaan Musakuvassa, Kastanjassa ja Vuokrakirppis El Veranossa. Lehteä voi tilata Paula Sippolalta Vimpelin Tilitoimistosta.

Tämänvuotisessa joululehdessä on paljon luettavaa isompien ja pienempien juttukokonaisuuksien muodossa.

MAINOS

Kunnan 150-vuotis- ja Vedon kultajuhlinnan lisäksi pääset lehden sivuilta kurkistamaan ammattikurssikeskuksen touhuihin 1950-60 luvuilla, Saarikentän ja autourheilun historiaan ja pääset jopa ihka oikean ilma-aluksen kyytiin, sillä lehdessä muistellaan vuotta 1928, jolloin ilmalaiva Italia vieraili Lappajärven yllä.

Lisäksi lehdessä on juttua valtakunnallisesta maatalousnäyttelystä, jota pitäjässämme vietettiin 29.7.–1.8.1976. Runojen ja kuvien ystäviäkään ei ole unohdettu ja kaiken huipuksi saat ulkomaan terveiset Etelä-Amerikasta ja Brittein saarilta.

Sivuille värikkyyttä antavat vimpeliläisten valokuvaajien ottamat hienot maisema- ja tapahtumakuvat ja huikean kansikuvan on ottanut Harriet Lakaniemi.

Eija Pippola

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät