3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

PesisPark II starttaa alkuvuodesta

Alajärven Ankkureiden junnupesistiimi järjestää toistamiseen PesisPark –tapahtuman yhteistyössä edustusjoukkueen kanssa F-(s.07-08)ja E-(s.05-06) ikäisille junnuille. Tapahtuma on 3.-4.1.

Päivien aikana harjoitellaan monipuolisesti pesäpallon eri osa-alueita sekä tottakai myös kisaillaan, jossa parhaat palkitaan sarjoittain. Edustusjoukkueesta menossa ovat mukana mm. Sami Mikkolanaho, Santeri Särkinen, Henri Heikkinen ja Ville Keltikangas.

MAINOS

PesisPark II alkaa F-ikäisillä tiistaina 3.1. urheiluhallilla ja E-ikäisillä keskiviikkona 4.1. myöskin urheiluhallilla.

Tapahtuma on yksipäiväinen ja järjestetään kello 11–15 välisenä aikana.Omat eväät, pesisvälineet ja sisäliikuntavarusteet mukaan. Tämä on myös erinomainen tilaisuus tutustua lajiin, mikäli aikaisempaa kokemusta ei ole.

PesisParkin hinta on 20 euroa henkilö tai 30 euroa, jolloin mukaan saa tulla samasta perheestä useampi junnu. Maksu käteisellä tapahtuman alkaessa.

Mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kumpaankin ryhmään maksimissaan 30 junnua.

Ilmoittautumiset tulee tehdä 18.12.mennessä Santeri Särkiselle, santeri.sar@gmail.com tai p. 050 919 4366. Ilmoittautuessa muista mainita osallistujan nimi, osoite, henkilötunnus sekä huoltajan yhteystiedot.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät