-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Jouluksi joulukuntoon -kampanja sai kansan liikkeelle Alajärvellä!

Alajärvellä käynnistettiin kaksi kuukautta sitten ihan jokaiselle suunnattu kampanja Jouluksi joulukuntoon, joka laittoikin liikkeelle kinkkuja sulattamaan satoja alajärveläisiä.

Näin voi päätellä siitä, että kampanjalappuja palautettiin Karhulaavulla järjestettyyn päätöstilaisuuteen noin 130 ja oletettavaa on, että iso osa täytetyistä lapuista jäi vielä piirongin laatikoihin.

MAINOS
Karhulaavulla nautittiin nokipannukahveja Jouluksi joulukuntoon -kampanjan päätöstilaisuudessa.

Jouluksi joulukuntoon -kampanjan ideana oli laittaa liikettä kinkkuihin ja liikkua joka päivä tunnin ajan. Kampanjan järjestivät Alajärven Latu ja Alajärven liikuntapalvelut yhteistyössä.

Ladun puheenjohtaja Tapani Hänninen kertoo, että saatu palaute on ollut niin hyvää, että kinkkuja tultaneen varmasti sulattelemaan myös vuoden kuluttua!

– Kampanja onnistui koukuttamaan ihmisiä liikuntaan, oli pakko lähteä liikkeelle kun ruksi kortista puuttui vielä!

Kampanjassa vahvasti tukeaan antamassa ollut lääkäri Ahti Honkola, oli noin 50 henkilöä mukaan vetäneessä päätöstilaisuudessa iloinen siitä, miten hyvän vastaanoton idea sai ja toivoo, että mahdollisimman monelle kahden kuukauden säännöllinen liikuntaharrastus olisi nyt antanut sen kipinän, joka tuo liikunnan jatkossakin osaksi arkipäivää.

Jouluksi joulukuntoon -päätöstilaisuudessa arvottiin hienoja palkintoja kaikkien mukana olleiden kesken. Onnettarena toimi Tuula Polvi. Kampanjan järjestäjät kiittävät lahjoittajia hienoista palkinnoista!

Arpaonni suosi seuraavia liikkujia: Lahjakortti (Halpa-Halli): Siviä Kuhalampi, tuotepaketti (Mäkelä Alu): Terttu Polvi ja Pirkko Sissala, kinkku (K-Supermarket): Pirkko Mikkolanaho, verenpainemittari (Alajärven Apteekki): Pirjo Kantokoski, kirja (Info): Leena Vatanen, hieronta (Iki Kunto): Antti Sissala, tuotepaketti (Finnlamelli): Maria Penninkangas, Pirkko Hautamäki ja Vieno Niemi, aktiivisuusranneke (LähiTapiola): Kirsti Järvenpää, kinkku (S Market): Arto Mikkolanaho, lahjakortti (FitFactory): Elina Hänninen, salivuoro (Rauta-aika): Jorma Kauppinen, otsalamppu (Kesport): Sinikka Siltala, lisäksi kirja: Asko Vuorela ja Pekka Salmenautio.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät