Hyväntekeväisyyskonsertti Soinin Kirkossa tuotti 2700 euroa

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin Kirkossa päästiin sunnuntaina 4.12. virittäytymään joulun tunnelmaan kauniiden joululaulujen parissa. Valkeaa Unelmaa-konsertin järjestäjinä toimivat sisarukset Hannele Kotanen ja Katja Hirvonen. Konsertissa kuultiin myös heidän veljeään, Kari Hirvosta, joka on 2003 vuoden tangokuningas.

Kotanen kertoo, että kirkko oli aivan täynnä kuulijoita, arviolta 400 henkeä.

MAINOS

-Käsiohjelmia oli tulostettu 200 kappaletta, jotka loppuivat hyvin nopeasti. Kiitos kaikille, jotka lähditte pitkänkin matkan takaa meitä kuuntelemaan, naiset kiittävät ja kertovat, että yleisön toivomuksesta suunnitteilla on ensi vuodelle konserttikiertue, jossa mukana on koko sisaruskatras. Tästä kokoonpanosta puuttui heidän veljensä Markus Hirvonen, joka ei musiikkikiireiltään päässyt osallistumaan joulukonserttiin.

Säestyksestä vastasivat soinilaiset Elviira Ploom, Sari Honkola, Hilja Honkola ja Lilja Honkola Honkola sekä ähtäriläinen Pekka Unnbom.

Ohjelmamaksujen tuotto, kokonaiset 2 700 euroa, meni kokonaisuudessaan Seinäjoen Keskussairaalan lastentautien ja neurologian hyväksi. Hyväntekeväisyyskohteen valinta tapahtui Hannelen mukaan helposti, sillä neurologian poliklinikka on hänelle tuttu ja tärkeä paikka. Hänen 4-vuotias Minea-tyttönsä sairastaa vaikeaa CP-liikuntavammaa, jonka vuoksi asia on lähellä sydäntä. Lahjoitus otettiin Keskussairaalalla ilolla vastaan kahvittelujen merkeissä.

4-vuotias Minea-tyttö nautti äitinsä Hannelen ja tämän siskon Katjan joulukonsertista Soinin kirkossa. Musiikki on Minealle tärkeää ja hän itsekin pitää laulamisesta.
MAINOS
Edellinen artikkeliKyyjärvellä Vuoden yrittäjäpalkinto Parturi-kampaaja Helenalle
Seuraava artikkeliJouluksi joulukuntoon -kampanja sai kansan liikkeelle Alajärvellä!