0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Alvar Aallon syntymäpäiväkahvit Villa Väinölässä

Alvar Aalto syntyi Kuortaneella helmikuun 3. päivänä 1898. Hän täyttäisi tänä vuonna 119 vuotta.

Nelimarkka-museon Aallokko kutsuu -hanke juhlistaa päivää kahvitarjoilulla Alvar Aallon veljelleen, maanmittausinsinööri Väinö Aallolle suunnittelemassa kotitalossa, Villa Väinölässä (Väinöntie 4, Alajärvi) huomenna perjantaina 3.2. kello 11 – 15.

MAINOS

Tervetuloa syntymäpäiväkahville ja samalla tutustumaan Villa Väinölä -rakennukseen, Aallokko kutsuu -hankkeen vaiheisiin, nykytilanteeseen ja tuleviin suunnitelmiin.

Aallokko kutsuu -hankkeen tavoitteita ovat sovittaa Alvar Aallon elämäntyö Alajärvellä Nelimarkka-museon toimintaan, laatia käyttösuunnitelma Villa Väinölä rakennukselle ja liittää Alajärven rakennukset osaksi kansallista ja kansainvälistä Aalto-kokonaisuutta.

Aallokko kutsuu -hankkeen toimintaa rahoittaa Aisapari ry.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät