Huoltis – mitä ihmettä!

Mainos[adrotate banner="3"]

Mikä on Huoltis? Huoltiksessa haluamme kohdata Jeesuksen ja toinen toisemme. Huoltis-iltoja on kevään aikana yhteensä viisi ja kokoontumiset on Alajärven seurakunnan Kirkontuvalla sunnuntaisin 22.1., 19.2., 19.3., 23.4. ja 21.5.

Mitä siellä tehdään? Illan kulku on samanlainen jokaisella kerralla. Ilta alkaa kello 18 yhdessä laulaen. Sen jälkeen alkavat aikuisten opetus- ja rukousosuudet sekä lasten ja varkki-ikäisten omat ohjelmat. Ohjelmaosuus päättyy kello 19 alkavaan iltapalaan, jolloin on vielä aikaa seurusteluun.

MAINOS

Jokainen on tervetullut mukaan myös tekemään Huoltista. Mukavia tehtäviä ovat mm. iltapalatarjoilussa auttaminen, tervetulleeksi toivottaminen, illan juonto sekä lasten ja varkki-ikäisten ohjelmien suunnittelu ja toteuttaminen.

Voinko minäkin tulla sinne? Ehdottomasti kyllä! Jos jo nyt mieleesi juolahti, että olet liian nuori tai liian vanha, sinulla on lapsia tai ei ole lapsia tai vaikkapa et tunne ketään, niin älä mieti liikaa, Huoltis on tarkoitettu kaikenikäisille ja kaikissa elämäntilanteissa oleville.

Huoltiksen kuulumisia voi seurata myös facebookissa. www.facebook.com/huoltisalajarvi.

MAINOS
Edellinen artikkeliNordautomationille iso tilaus Ruotsista
Seuraava artikkeliLaVe matkalla kohti ensimmäistä superpesiskesää