2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Hyvinvointiaamiaista Alvariinissa

LähiTapiola ja Terveystalo tarjosivat maukkaan ja terveellisen aamiaisen yrittäjille Alvariinissa keskiviikkona. Aamiaisen ääreen oli kerääntynyt reilut 70 yrittäjää kuulemaan samalla hyvinvoinnin sanomaa.

Keihäänheittäjä Ari Mannion kertoi miten urheilija rytmittää elämäänsä kilpailukauden sekä harjoituskausien mukaan.

Tilaisuuden juontajana toimi Maria Yli-Sikkilä. Yrittäjä, Cambridge -ohjelman valmentaja sekä Personal Trainer avasi hyvinvointiaamiaisen toivottamalla kaikki tervetulleeksi.

MAINOS

Terveystalon yksikönjohtaja Titta Luoma-Kohtala käytti puheenvuoroa kertomalla Terveystalon historiasta sekä yleisesti mitä terveyspalveluita on saatavilla. Pääsanomana Titta Luoma-Kohtalan käyttämässä puheenvuorossa oli, että Terveystalo toimii vahvasti työhyvinvoinnin tukena.

Terveystalon työterveyspsykologi Mari Kalliolahti-Oja kertoi tiivistetysti Firstbeat hyvinvointianalyysistä. Se on työkalu joka on tukena yrittäjän kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa sekä henkilökohtaisen hyvinvoinnin parantamisessa.

Tilaisuuden juontajana toimi Maria Yli-Sikkilä.

Mittaus perustuu sykevälivaihtelun muutoksiin. Tällä mittauksella pystytään hyvin kokonaisvaltaisesti mittaamaan kuinka esimerkiksi henkilö kokee stressin ja onko unen laatu hyvä laatuista palauttavaa vai huonolaatuista, josta ei palaudu.

Keihäänheittäjä Ari Mannion puheenvuoro piti sisällään kuinka urheilija rytmittää elämäänsä kilpailukauden sekä harjoituskausien mukaan. Myös loma-aika on huomioituna urheilijan kalenterissa. Rytmitykseen kuuluu olennaisesti myös lepo, joka on myös yrittäjälle yhtä tärkeää jaksamisessa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

LähiTapiolan liiketoimintajohtaja Ville Lahti Seinäjoelta kuvaili LähiTapiolan olevan elämänturvayhtiö. Sen visiona on tarjota suomalaisille parempaa ja terveellisempää elämää. Heillä on Suomen kattavin työkykypalvelu, jonka tarkoitus on turvata asiakkaiden elämää ja liiketoimintaa.

Etelä-Pohjanmaalla on noin 14000 yritystä, näissä yli 96 prosenttia alle kymmenen työntekijän yrityksiä. Yrittäjän työkyvyllä on siksikin hyvin suuri merkitys.

Aamupalan jälkeen ohjelman ohessa sai käydä maksuttomassa kehonkoostumus -mittauksessa.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät