Oma Säästöpankki Alajärvi avaa uusiutuneet toimitilansa

Mainos[adrotate banner="3"]

Oma Säästöpankki on Alajärvellä kokenut toimitilojensa suhteen todellisen kasvojenpesun, vaikka paikka onkin pysynyt ennallaan. Paavolantorin uudistuksen myötä myös Oma Säästöpankki remontoitiin ja uudistettiin perusteellisesti ja vaikka neliöitä tuli vain 50 lisää, tuntuu kuin tila olisi tuplaantunut.

– Taustatilamme oli tässä ennen varsin sokkeloinen, mikä antoi ahtaan vaikutelman. Nyt tilat on järkeistetty ja nykyaikaistettu, kertoo palvelupäällikkö Helena Marjomäki.

MAINOS

– Koko työyhteisömme onkin ollut innoissaan uusituista tiloista ja ne on todettu toimiviksi sekä erittäin viihtyisiksi. Tarkoitus oli saada tiloista kodinomaiset ja siinä olemme onnistuneet.

Oma Säästöpankin tilat kutsuvatkin nyt sisälle ja paikalle voikin tulla ilman pankkiasioitakin vain istahtamaan mukaville sohville, nauttimaan kupin kahvia ja katsomaan samalla televisiosta vaikkapa uutiset – tai MM -kisojen aikaan voidaan pystyyn laittaa kunnon kisakatsomokin!

Oma Säästöpankin Alajärven konttorin uusiin tiloihin nauhan leikkaa painija Petra Olli, joka jakaa myös nimikirjoituksia ja kertoo kuulumisistaan virallisen osuuden jälkeen.

Pankin yhteydessä palvelee edelleen myös kiinteistönvälitystoimisto Omakodit.

Uusien tilojen suunnittelun on yhdessä pankin kanssa tehnyt Tuomo ja Saana Joensuu. Remontin toteutti Rakennusliike Mikko Ranta, kassapaikan kalustus on Kolmen Ruusun Keittiöiltä ja Nordic Kalusteelta.

Konttorin kalustussuunnittelun pankki toteutti yhdessä Trove Huonekaluliikkeen Tatu Kurunmäen kanssa. Elektroniset laitteet on Japo-palvelusta ja sisustuksesta on huolehtinut Maikki Kokko Sisustus-Kokonista.

– Nyt meillä on myös erillinen kokoustila, mitä eri järjestöt voivat kysyä käyttöönsä, Marjomäki kertoo.

Uusittuun Oma Säästöpankkiin keskittyykin nyt pankkiasioinnit laajalta alueelta, sillä Vimpelin ja Lehtimäen konttoreiden ovet on suljettu. Alajärvellä palvellaan viiden henkilön voimin ja etenkin kauempana asuvia asiakkaita ajatellen aukioloajat laajenevat merkittävästi maaliskuun alusta lukien.

– Palvelemme maaliskuusta alkaen maanantaisin kello 9.30 aina kello 18 saakka ja tiistaista perjantaihin kello 9.30-16.30. Tämän lisäksi palvelemme ajanvarauksella myös lauantaisin kello 10-14. Kassapalvelut pelaavat koko pankin aukioloajan maanantaista perjantaihin.

Vaikka iso osa pankkiasioinnista on siirtynyt nettiin, kertoo Marjomäki että edelleen asiakkaita käy pankissa jopa yllättävän paljon. Kassalla tehdään niin talletuksia kuin nostojakin ja maksetaan laskuja. Oma Säästöpankissa palvelu nähdäänkin tärkeäksi.

– Lisäksi kutsumme kaikki asiakkaamme vuosittain tapaamiseen, jossa tarkastetaan, että kaikki palvelut ovat ajan tasalla! Meille tulee uusia palveluja, joista asiakas ei muuten välttämättä tiedä, toisaalta asiakkaalla voi olla myös sellaisia palveluja käytössään, joita hän ei tarvitse.

Avajaiset ja tapahtumia

Nyt kun uudet tilat on saatu valmiiksi, on aika juhlia avajaisia yhdessä asiakkaiden ja muiden ystävien kanssa!
Avajaisia vietetään perjantaina 10.2. kello 15-20 iltapainotteisesti siksi, jotta ihan jokaisella olisi mahdollisuus osallistua.
Avajaisissa on tarjolla täytekakkukahvit ja arvontaa, palkintoja Jopo -polkupyörä.

Pankin sponsoroima, pesäpallon F -juniorijoukkue esittäytyy pankilla kello 17.30 ja juhlallinen nauhan leikkaus on vuorossa kello 18. Nauhan leikkaa EM -kultamitalisti Petra Olli, jolla on virallisen seremonian jälkeen aikaa myös kertoa kiinnostuneille kuulumisistaan ja jakaa nimmareita!

Juhlat päättyvät ilotulitukseen kello 20. Avajaisjärjestelyissä mukana on myös Töysän Säästöpankkisäätiö.

Juhlien jälkeen toiminta jatkuu, sillä jo 13.2. kello 18-20 luvassa on Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset Ry:n kanssa järjestettävä edunvalvonta-, edunvalvontavaltuutus- ja hoitotahtoilta.

Illan aiheena on miettiä, miten haluaisit asioitasi hoidettavan, jos sairastut vakavasti tai jos kyky tehdä päätöksiä heikkenee? Ilta on suunnattu aivan kaiken ikäisille, sillä asia koskettaa kaikkia.

Asioista on illassa kertomassa Oma Säästöpankin lakimies, varatuomari Miikka Autio sekä EP:n Muistiluotsilta muistineuvoja Leena Huhtala. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se pidetään pankin tiloissa.

Koko perheen touhua on luvassa Lakiksella 9.3. kello 17-20. Silloin tarjolla on lasketteluilta, johon Töysän Säästöpankkisäätiö tarjoaa jokaiselle halukkaalle hissiliput, välineet niin kauan kuin vuokraamosta löytyy, makkaraa, mehua ja pullaa! Omillakin välineillä voi tulla mukaan, eikä ennakkovarauksia tarvita!

– Samalla voitte tulla moikkaamaan Oma Säästöpankin ja Säästöpankkisäätiön väkeä, Marjomäki kutsuu. – Toivomme, että mahdollisimman monet lähtevät viettämään yhteistä ulkoilutapahtumaa koko perheen voimin!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKynttilänpäivä: ”Jeesus-lapsi tuo eteemme kahdenlaisen näkymän”
Seuraava artikkeliSuomalaisen gospelin juurilla – Pro Fide Soiniin!