25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Taidetta & tekniikoita senioreille

Helmikuussa Nelimarkka-museossa alkavat uudet senioreille suunnatut taidepajat.

Kokoontumiset ovat kerran kuussa torstaisin kello 12-15. Kolmen tunnin vierailulla tutustutaan Nelimarkka-museon ajankohtaiseen näyttelyyn ja tehdään oma pieni taideteos näyttelyyn tai teokseen liittyvästä teemasta vaihtelevilla tekniikoilla. Keskustellaan taiteesta ja tehdään itse sekä nautitaan iltapäiväkahvit.

MAINOS

Opastukset ja työpajat pitää Nelimarkka-museon museolehtori Aino Mäntyvaara. Taidepajoihin voi tulla kerran tai jokaiselle kerralle, yhdessä tai yksin.

Ennakko-osaamista ei tarvita, uteliaisuus, mielenkiinto ja innostus riittävät. Yhden kerran hinta on viisi euroa sisältäen sisäänpääsyn ja opastuksen näyttelyyn, materiaalit ja ohjauksen sekä kahvin. Taidepajoihin mahtuu 15 osallistujaa kerrallaan.

Tapaamispäivät ja näyttelyt ovat 16.2. Katri Yli-Erkkilä, Vuoden nuori eteläpohjalainen taiteilija, 16.3., 20.4. ja 11.5. Pohjalainen taiteilijaliitto. Kesätauon jälkeen 17.8. ja 21.9. Mestarit yhdessä sekä 19.10. Ritva Lindberg.

Ilmoittautuminen viimeistään saman viikon maanantaina Aino Mäntyvaara / aino.mantyvaara@alajarvi.fi / p. 044 297 0501 / p. 06 557 2129, Lisätietoja museolehtorilta ja nettisivuilta: www.nelimarkka-museo.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät