Asumista ja Hyvinvointia -messujen 2017 osastomyyjiksi JPK ja Alavoli

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä lauantaina 6. toukokuuta järjestettävien Asumista ja Hyvinvointia -messujen 2017 osastojen myynti näytteilleasettajille on alkanut.

Aktiiviset alajärveläiset urheilu- ja liikuntaseurat JPK (Järviseudun Pallokerho ry) ja Alavoli (Alajärven voimistelu ja liikunta ry) ovat ottaneet vastuun ja tehneet toteutuksesta yhteistyösopimukset tapahtumasta vastaavan Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n kanssa.
JPK vastaa yrityksille tapahtuvasta jäähallin ja sen ulkopaikojen osastomyynnistä ja Alavoli hoitaa tennishalliin messuosastojen myynnin yhdistyksille ja yksityisille.

MAINOS

Yhteistyössä tapahtumasta on rakentunut erittäin mittava, sillä messuosastojen yhteismääräksi tulee n.150 kappaletta. Huolimatta isohkosta osastomäärästä kannattaa näytteilleasettajaksi tavoittelevan olla nopeasti asialla, sillä isoimmat yhteisosastot ja nopeimmat varaajat vievät parhaat paikat.

Messujen teemana asuminen ja hyvinvointi

Kuudetta kertaa Järvi-Pohjanmaan alueella järjestettävien messujen teemana on edelleen asuminen ja hyvinvointi.

Asuminen sisältää niin rakentamista kuin sisustamista ja niihin liittyvää suunnittelua, sekä hyvinvointi laajimmillaan lähes kaiken muun, joten näytteilleasettajaksi tulemiselle ei ole kenelläkään teeman puolesta estettä. Kun tälläkin kertaa odotetaan viime kertaisen Alajärvellä järjestettyjen messujen reilun 3000 kävijän määrää, niin nyt on omalla messuosastolla näkymisellä asiakkaihin ”tuhannen taalan paikka”!

Paikallislähtöistä ohjelmaa

Seuraavaksi messujen valmisteluissa on vuorossa yleisöä kiinnostavan ohjelman saaminen jäähallin esiintymislavalle ja erilaisten mielenkiintoisten oheistapahtumien valmistelu messualueelle.

Kantavana ajatuksena ohjelmissa ja oheistapahtumissa on paikallisuus, eli pääasiassa niiden sisällöstä vastaavat täällä asuvat tai alueelta lähtöisin ovat henkilöt tai ryhmät. Alustavasti jotakin on jo sovittuna, mutta kokonaisuus saataneen valmiiksi maaliskuun aikana, jonka jälkeen päästään tekemään messujen tapahtumaesitettä.

MAINOS
Edellinen artikkeliArto Kytölä kannustaa vanhempia ladulle lasten kanssa!
Seuraava artikkeliKuituhintaan pari euroa lisää, niin rupeaa puukauppa pärköämään!