0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Mauno-sonnin luistelukoulussa on mukavaa

Mauno-sonni opettaa jääkiekkokaukalolla luistelunperustaitoja.

Torstaisin on Kyyjärven urheilukentän viereisellä luistinradalla säpinää. Jääkiekkokaukalo on jaettu puoliksi luistelu- ja kiekkokoulua varten.

Karstulan Kivan jääkiekkoilijoista Joona ja Lauri Uusisalo ovat opettamassa mailapelin taitoja ja pelisilmää sekä Mauno-sonni, joka opettaa lapsille luistelun alkeita.

MAINOS

Mukana on tänä talvena ollut kaikkiaan jopa kolmisen kymmentä lasta, naapurikunnasta Perhosta saakka.

Mauno-sonnin luistelukoulussa otetaan huomioon lapsen osaamisen taso. Ryhmässä opetellaan leikkien avulla luistelunperustaitoja. Luistellessaan lapsi oppii samalla löytämään tasapainon.

Monipuolisena harrastuksena luistelu kehittää lisäksi mm. koordinaatiota, liikkuvuutta ja nopeutta. Luistelutaitojen lisäksi lapsille tärkeää ovat uudet elämykset ja onnistumisen kokemukset.

Luistelukoulu on tarkoitettu 4-11 vuotiaille lapsille. Mauno-sonnin luisteluryhmässä on 4-6 vuotiaita tyttöjä ja poikia. Isommat luistelijat ja jo perustaitoja omaavat ovat Joonan ja Laurin ohjauksessa.

Luistelu- ja kiekkokoulua järjestetään Kyyjärven kunnan toimesta, jota pitää liikunnanohjaaja Niklas Vuorenmäki. Luistelua jatketaan maaliskuulle asti, mikäli talvikelit jatkuvat.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät