21.7 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Hiihtämään pääsee vielä!

Vielä on Alajärven vapaa-aikapalvelujen järjestämiä muutamia hiihtotapahtumia jäljellä maaliskuulla. Alajärven ja Lehtimäen suunnassa ja näyttäisi luntakin tapahtumiin riittävän.

Tulevana maanantaina 6.3. Alajärvellä hiihdetään kello 17-20 Karhulaavuhiihto, jossa lähtöpaikka on keskustan kuntorata. Hiihtää voi perinteisellä tai vapaalla valitsemansa matkan.

MAINOS

Osanottokortti täytetään Karhulaavulla ja osallistujat ovat mukana arvonnoissa! Karjulaavulta saa myös mehua maksutta. Tapahtuma järjestetään yhdessä Alajärven Ladun kanssa.

Maanantaina 6.3. alkaa myös 10.3. saakka kestävä Maaliskuun hiihtoviikko. Viikon aikana sivakoidaan Alajärven kuntoradalla, Levijoen hiihtomajan kuntoradalla ja Lehtimäen Valkealammen hiihtomaastoissa.

Kirjaa nimesi ja hiihtämäsi kilometrit jokaisessa em. kohteessa olevaan osallistumislistaan. Parhaita suorituksia palkitaan, huomioiden osallistumiskerrat ja kilometrimäärät. Luvassa on hyviä palkintoja!

Sunnuntaina 12.3. kello 11-15 hiihdetään Lehtimäki-hiihto Lehtimäen Valkealammella hiihdettävissä olevilla laduilla. Ilmainen mehutarjoilu odottaa hiihtäjiä ja mehuasemalla täytetään myös osanottajakortti, joiden kesken on arvontaa. Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät