2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Auktorisoitu tilitoimisto Soiniin

Tilitoimisto Salo Oy aloittaa toimintansa Soinissa perjantaina 10.3. Toimisto sijaitsee Liikekeskuksessa, entisessä postin tilassa kirjaston vieressä.

Tilitoimisto Salo Oy on Taloushallintoliiton jäsentoimisto ja auktorisoitu tilitoimisto. Sen on perustanut Alajärvelle vuonna 2003 Sisko Salo, jolla on yli 40 vuoden kokemus ja ammattitaito alalta.

MAINOS

Tänä päivänä tilitoimistossa työskentelee vakituisesti kuusi henkilöä, kiireaikoina seitsemän. Asiakkaat yritykselle tulevat pääasiassa Järviseudulta; Alajärveltä, Soinista, Vimpelistä ja Lappajärveltä, mutta myös eripuolilta maata.

Sisko Salo ja Siskon tytär Mervi Hyvönen kertovat, että oman toimiston avaaminen Soiniin johtuu siitä, että tilitoimistolla on paljon soinilaisia asiakkaita, ja heille halutaan tarjota entistä parempaa palvelua auktorisoidun tilitoimiston taholta paikan päällä.

– Toimiston avaamista Soiniin on harkittu pitkään ja nyt alkuvaiheessa toimisto on avoinna perjantaisin sekä muulloin aina sopimuksen mukaan. Työntekijämme Anitta Järvenpää on Soinista, joten hän palvelee Soinissa minun ja Mervin lisäksi, Sisko Salo kertoo.

Soinissa yritys tarjoaa kaikki samat palvelut kuin Alajärvelläkin. Tämä on nykyisin yksinkertaista, koska ohjelmat ovat pilvessä eivätkä paikasta riippuvaisia. – Soinissa on paljon hyviä yrityksiä, joita on ilo palvella.

Auktorisoitu tilitoimisto on luotettava ja osaava taloushallinnon kumppani kaiken kokoisille yrityksille. Auktorisointi tarkoittaa, että tilitoimiston osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu ja hyväksytty.

Lisäksi Taloushallintoliitto valvoo, että tilitoimistosta löytyy alan tiukimman seulan eli KLT-tutkinnon suorittaneita ammattilaisia.

– Taloushallintoliiton jäsenenä Tilitoimisto Salo Oy takaa, että palvelu on jatkuvaa, vastuuvakuutukset ovat kunnossa ja että toiminta on aina lain ja hyvän tilitoimistotavan mukaista, Mervi Hyvönen muistuttaa.

Tilitoimisto Salo Oy palveluihin kuuluvat kirjanpito ja tilinpäätökset, palkanlaskennan palvelut, sähköisen taloushallinnon palvelut ja niiden käyttöönottopalvelut, talouspäällikkö palvelut, verokonsultointi ja yhtiöoikeudelliset palvelut.

– Asiakkainamme on kaiken kokoisia yrityksiä ympäri suomen toiminimiyrittäjistä kansainvälisiin konserneihin. Kaiken kokoisille yrityksille räätälöidään yrityksen tarpeiden mukainen palvelukokonaisuus, olipa käytössä perinteinen paperinen kirjanpito tai sähköiset menetelmät.

– Sähköisen taloushallinnon tarpeisiin voimme tarjota jokaiselle yritykselle sopivan ratkaisun. Kauttamme voi kätevästi ottaa käyttöön esimerkiksi e-laskujen vastaanoton tai lähetyksen tai kokonaisvaltaisen sähköisen taloushallinnon ratkaisun.

Salo ja Hyvönen kertovat, että tilitoimisto käyttää Tikon taloushallinnon ohjelmia tilitoimistossamme, mutta asiakasyritysten kautta käytössä on useita muitakin eri ohjelmistoja. – Teemme myös taloushallinnon ohjelmien vaativatkin käyttöönotot.

Tilitoimisto Salo tarjoaa kattavasti myös yhtiöoikeudelliset palvelu kuten yritysten perustamiset, yhtiömuodon muutokset, yrityskaupat ja sukupolven vaihdokset yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien kanssa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät