Laturetki ja lasten nappulahiihdot upeassa säässä

Mainos[adrotate banner="3"]

Sunnuntaina saatiin nauttia keväisestä auringon paisteesta täysin siemauksin.

Perinteinen laturetki Kyyjärven ympärihiihto järjestettiin aamupäivästä.

MAINOS

Latureitti kulki Monitoimitalon rannasta Leirintäalueelle, josta Salonpäähän ja siitä Pölkin puoleista rantaa pitkin Mäntyniemeen ja Kylän puoleista rantaa pitkin takaisin monitoimitalolle. Ympärihiihto reitin pituudeksi tuli noin 19 kilometriä.

Levähdys ja tankkauspisteitä oli hiihtäjille järjestetty kaksi. Ensimmäinen oli Pölkin puoleisella rannalla, jossa laavulla oli makkaraa ja mehua tarjolla.

Toinen tankkauspiste oli monitoimitalolla, jossa tarjolla oli lämmintä mehua sekä pientä purtavaa verensokerin nostamiseksi. Lisäksi tarjoilupisteillä oli vihko, jonne osallistujat kirjoittivat nimensä. Kaikkien ympärihiihtoon osallistuneiden hiihtäjien kesken arvottiin kolme 20 euron Paletin lahjakortteja. Seuraava laturetki Metsolan hiihto on sunnuntaina 12.3.

Ympärihiihto tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös lasten nappulahiihto kilpailut järvenjäällä, monitoimitalon rannassa. Sarjat olivat neljävuotiaista ylöspäin aina 12 vuotiaisiin asti.

Hiihtokilpailuihin osallistui 12 nappulahiihtäjää ja kaikki osallistujat palkittiin. Seuraavat nappulahiihtokisat hiihdetään kahden viikon päästä Nurmijoella.

Tanja Kyrönlahti

MAINOS
Edellinen artikkeliAuktorisoitu tilitoimisto Soiniin
Seuraava artikkeliMaatalousyrittäjien kannattaa nyt lomailla, jos sille on syytä