2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Alajärven yläkoululla kansanedustajavieras

Antti Kurvinen kävi puhumassa kansanedustajan työstä Alajärven yläkoululla heti hiihtoloman jälkeen maanantaina.

Lyhyen puheenvuoron jälkeen oppilaat esittivät hänelle kiperiä kysymyksiä ajankohtaisista poliittisista asioista. Monipuoliset vastaukset tulivat ammattipoliitikon rutiinilla.

MAINOS

Kysymykseen pakkoruotsista Kurvinen aloitti vastauksensa korostamalla ruotsin kielen osaamisen hyödyllisyyttä, mutta sen jälkeen hän sanoi, ettei pakolla oppiminen oikein tahdo onnistua missään asiassa.

Monien hyvien kysymysten ja vastausten jälkeen Kurvinen painotti periksiantamattoman yritteliäisyyden merkitystä. Epäonnistumisien ei pidä antaa lannistaa, vaan niistä otetaan opiksi ja seuraavalla kerralla jo saatetaan onnistua.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät