0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Lakis-Sportin junioreille alppihiihdon pm-viikonlopusta mitalisadetta

Lakiksella järjestettiin perjantaina pitkästä aikaa piirinmestaruuskisat, lajina super-G.

Osallistujia oli yhteensä 48, seuroista mukana Lakis-Sport, Virkiä, SHS ja Vaasan Vaski. Sarjoja löytyi perheen pienimmille M/N8 aina M/N35+-sarjaan asti.

MAINOS

Lakis-Sportin omia urheilijoita oli laskemassa perjantaina yhteensä kymmenen. Piirinmestareiksi Lakis-Sportista laskivat Nelly Hänninen (N10) ja Jenna-Justiina Mäenpää (N8).

Hopealle ylsivät hienosti Matilda Jukantupa (N8) ja Janna-Juulia Mäenpää (N12). Pronssimitalille laski Julia Norrena (N12).

M8-sarjassa Tiitus Herrala laski viidenneksi, N12-sarjassa Louna Herrala kuudenneksi, M12-sarjassa Toni Jukkala viidenneksi, Viljo Jukantupa seitsemänneksi ja Oliver Takanen kahdeksanneksi. M35+-sarjassa Lakis-Sportia edusti Mark Takanen sijoittuen kymmenenneksi.

Simpsiön suurpujottelussa lauantaina Lakis-Sportin junnut nappasivat yhteensä kolme mitalia, joista kultaa Jenna-Justiina Mäenpäälle (N8) ja pronssia Nelly Hänniselle (N10) ja Janna-Juulia Mäenpäälle (N12).

Julia Norrena laski N12-sarjassa Simpsiöllä kuudenneksi.

Sunnuntaina oli vuorossa Joupiskan PM-pujottelu, jossa Nelly Hänninen pujotteli omassa sarjassaan (N10) hienosti pronssin arvoisesti. N12-sarjassa Julia Norrena ja Janna-Juulia Mäenpää olivat viides ja kuudes.

Hanna-Leena Mäenpää

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät