3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Järviseudun Varaosa avasi Husqvarna -myymälän

Järviseudun Varaosan valikoimat laajenivat merkittävästi, kun liikkeeseen avattiin viime viikolla Husqvarna -myymälä.

Tuotemerkin raikkaat värit vastaanottavat asiakkaat heti etuovelta alkaen ja tarjolla on kattava valikoima ruohonleikkureita, lumilinkoja, moottorisahoja, raivaussahoja ja näihin liittyviä turvavarusteita, sekä kaikki varaosat.

MAINOS

– Olemme myyneet jo oin neljän vuoden ajan Husqvarnan varaosia ja tuomalla rinnalle myös konemyynnin, saimme koko kattauksen saman katon alle, kertoo kauppias Tuomo Lammi.

Husqvarna on laadukas merkki, jonka myyminen on kauppiaalle mukavaa. Se on markkinajohtaja valtaosassa tuotteita ja asiakkailta saatu palaute valikoiminen laajentamisesta on ollut yksinomaan positiivista.

Kevään tehdessä tuloaan kovaa kyytiä, ei ollut ihme että avajaispäivänä etenkin ruohonleikkurit keräsivät osakseen kiinnostusta. Tarjolla on niin tasoleikkurit, ajoleikkurit kuin robottileikkuritkin, joita Lammi toivoo ruohonleikkuria harkitsevien miettivät ihan todellisena vaihtoehtona.

– Itselläni on robotti ollut käytössä nyt vuoden ja pois en antaisi. Robotin voi ostaa valmiiksi asennettuna ja se käy kaikenlaisille nurmikoille, myös monimuotoisille.

Yksi robottileikkuri pitää siistinä jopa 5000 neliön suuruisen nurmikon. Nurmikon ei tarvitse olla golfkenttää, ja istutukset eivät haittaa, sillä ne rajataan.

Hinnaltaan hyvät robottileikkurit ovat samaa luokkaa kuin hyvät ajoleikkurit, eli 1200-4000 euroa. – Ajoleikkuri tarvitsee kuitenkin joka ajokerralla polttoainetta, kun taas robotti lataa itsensä edullisesti sähköllä, Lammi muistuttaa.

Kevään lähestyessä ruohonleikkureista tulee erilaisia kampanjoita, mutta halvimmillaan ne ovat nyt, ennen sesonkia. Sesongin aikana lisäksi suosituimmat mallit tahtovat loppua maahantuojaltakin, joten sitten on ostettava sitä, mitä vielä on tarjolla.

Myös moottori- ja raivaussahojen sesonki on alkamassa. Lammi muistuttaa, että Järviseudun Varaosasta sahat myydään aina koottuina ja koekäytettyinä, jotta asiakas pääsee suoraan töihin. Tarvittaessa annetaan myös käytön opastus.


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät