0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Töysän Säästöpankkisäätiö tarjosi lasketteluillan kaikille

Töysän Säästöpankkisäätiö kutsui viettämään kaikille avointa lasketteluiltaa viime torstai-iltana Lakikselle Vimpeliin. Säätiön edustajien lisäksi mukana oli myös Oma Säästöpankin Alajärven konttorin henkilökuntaa ja kiinteistönvälittäjä OmaKodeilta. Vuokravälineet ja hissit olivat maksutta kaikkien käytössä.

Alajärven konttorin palvelupäällikkö Helena Marjomäki kertoikin ensimmäisen tunnin jälkeen, että kaikki vuokravälineet olivat jo käytössä.

MAINOS
Töysän Säästöpankkisäätiön tarjoama lasketteluilta kokosi Lakikselle 600-700 laskijaa illan aikana.

Myös omilla välineillä pääsi rinteeseen ilman maksua. Ne, jotka eivät lasketelleet, laskivat mäkeä liukurilla ja pulkalla, hiihtivät tai muuten nauttivat mukavasta ja leudosta maaliskuun illasta. Hissijonoissa riitti väkeä kuin myös rinneravintolan terassilla, jossa tarjottiin kahvia ja munkkeja sekä makkaraa.

Marjomäen mukaan he varovasti arvioivat, että paikalle saattaisi saapua noin 500 henkilöä. Lopullisen määrän arveltiin laskelmien mukaan kuitenkin yltäneen lopulta huimaan 600-700 laskijaan!

Marjomäki oli iloinen näkemästään väkimäärästä ja totesi, että hyvältä näyttää! Päivi Sironen kertoi, että makkaroita oli varattu ainakin viisikymmentä kiloa ja Eija Uusituvan jaellessa munkkeja nekin laatikot tyhjenivät yksi toisensa jälkeen.

– Oma Säästöpankki antaa omistajasäätiölle osinkoja, joita säätiö jakaa toiminta-alueella avustusten muodossa, Marjomäki kertoi. Säätiö voi myöntää avustusta myös suoraan jonkin tapahtuman järjestämiseen alueen hyvinvointia varten, kuten nyt tehtiin.

Kun syksyllä oli mietitty mitä järjestettäisiin, päädyttiin tarjoamaan koko perheelle tekemistä. Marjomäki uskoikin monien perheiden saapuneen tapahtumaan yhdessä. Tilaisuus tarjosi samalla mahdollisuuden kokeilla laskettelua, jos se ei ollut entuudestaan tuttua.

Tapahtumassa pääsi osallistumaan arvontaan, jossa palkintona oli kausikortti Lakikselle talvelle 2017-2018. Kausikortin voitti Matti Hirvelä Alajärveltä.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät