-0.3 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Harmonikka soi huomenna Lehtimäellä!

Lehtimäen Nuorisoseuralla järjestetään huomenna sunnuntaina 19.3. kello 14 alkaen Harmonikka soikoon -konsertti.

Lavalle nousee kymmenen esiintyjää, joista seitsemän harmonikalla. Kaikki esiintyjät ovat joko nykyisiä lehtimäkeläisiä, tai entisiä lehtimäkeläisiä, jotka ovat etenkin vanhemman polven edelleen hyvin muistamia pelimanneja.

MAINOS

Nämä soittajat ovat nyt pitkästä aikaa jälleen yhdessä lavalla, ja kukapa tietää tuleeko seuraavaa mahdollisuutta kuulla näitä pelimanneja yhdessä enää koskaan?

Konsertti järjestetäänkin aidossa pelimanni -hengessä, ilman turhaa jäykkyyttä, sillä pelimannit haluavat soittamisen ilon välittyvän myös kuulijoille ikivihreiden, tuttujen iskelmien siivin, sekä erikseen harmonikalle sävellettyjen kappaleiden myötä.

Haitarissa kuullaan Satu Yli-Kesäniemeä, Samuli Erkkilää, Taisto Roposta, Heikki Jokiahoa sekä entisiä lehtimäkeläisiä Antti Peltokangasta, Olavi Tanhuanpäätä ja Seppo Hankaniemeä!

Kitarassa on Tuomo Puumala, bassossa Sami Koivulampi ja solistina toimii Jari Mäenpää.

Konsertin kesto on noin kaksi tuntia väliaikoineen. Ohjelmamaksu on kymmenen euroa ja konsertin järjestäjänä toimii Lions Club Lehtimäki.

Ohjelmistossa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia sekä harmonikalle erityisesti sävellettyjä kappaleita. Meno on välillä varsin rempseääkin, sillä soittajat ovat nauttineet harjoituksista ja yleisön toivotaan nauttivan konsertista!

Konsertti on tarkoitettu jokaiselle musiikista kiinnostuneelle, tunnelma luvataan pitää iloisena ilman vakavaa puristusta! Soittajien hyvä olo ja mainio yhteishenki tarttuu varmasti jokaiseen kuulijaankin!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät