0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Alajärven kaupungin kesätyöpaikat arvottiin

Alajärven kaupungin nuorten kesätyöpaikat arvottiin tänään tiistaiaamuna. Hakijoita oli 193 ja heistä arvalla kesätöihin valittiin 40.

Kesätyöpaikan saivat: Alatalo Venla, Finnilä Roosa, Haapa-aho Juhana, Hautakangas Niko, Hautala Venla, Hautamäki Leevi, Hautanen Johanna, Hautanen Valtteri, Hautanen Teresa, Heikkilä Viljami, Honko Valtteri, Joensuu Linnea, Jokiniemi Joakim, Karttunen Akseli, Karttunen Helmi , Keskinen Anni, Kiviaho Paavo, Koskenmäki Artturi, Kuhalampi Atte, Kujala Eero, Lahti Väinö, Lehtomäki Tuomas, Leppäkangas Eetu, Mannila Eero, Parkkonen Sanna, Peltokangas Anni-Elina, Peltola, Samuel, Peltola Viljami, Peurala Sofia, Poti Joona, Poti Eveliina, Puumala Kiia-Sofia, Rentola Maaria, Rentola Anne-Mari, Ränkimies Annika, Salomäki Valma, Sillanpää Elli-Maija, Turja Jesse, Turja Santra ja Åby Annika.

MAINOS

Yrityksille tarjottavaa kesätyöpaikkatukea on Alajärvellä hakenut vasta yksi yritys.

Ilman kaupungin kesätyöpaikkaa jääneiden nuorten kannattaakin nyt aktivoitua ja kysellä töitä yrityksistä, samoin yrityksissä kannattaa ryhtyä miettimään, olisiko tarjota työtä nuorelle.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät