-5.5 C
Alajärvi
lauantai 25.3.2023
spot_img
spot_img

SoTi vei Kesport-turnauksen

Alajärven jäähallissa pelattiin jääkiekon Kesport-turnaus F2-ikäisten juniorien kesken. Mukana oli joukkueet Soinin Tiikerit, JPK Ducks, JPK Capitals, SKK Musta, SKK Valkoinen (Seinäjoki), TUS (Teerijärvi), Kurikan Ryhti ja Karstulan Kiva.

Alkusarja pelattiin kahdessa lohkossa siten, että kaikille joukkueille tuli kolme peliä. Puolivälierissä SoTi voitti KuRyn 7-1, JPK Ducks voitti JPK Capitalsin tiukassa pelissä 3-2, Kiva voitti SKK Mustan 3-1 ja TUS voitti SKK Valkoisen 5-0.

Välierien jälkeen pelattiin sijoitusottelut ja loppuottelun voitti Soinin joukkue Kivaa vastaan puhtaasti 11-0. Pronssiottelussa vierasjoukkue TUS voitti JPK Ducksin 3-1. JPK Capitals oli viides, SKK Musta kuudes, SKK Valkoinen 7. ja Kurikka oli 8.

Jokaiselle joukkueelle tuli yhteensä kuusi peliä. Päivän mittaan pelejä pelattiin yhteensä 24.


Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät