FinnKatsastuksella palvellaan nyt viiden katsastusmiehen voimin

89
Mainos[adrotate banner="3"]

Syksyllä seitsemän vuoden ikään tulevan FinnKatsastuksen palvelut ovat edelleen tehostuneet, sillä mukaan katsastustoimintaan on tullut uusi mies.

FinnKatsastuksen toimistolla asiakkaita on reilun vuoden ajan palvellut Anne Hautamäki yhdessä Kati Paajasteen kanssa.

Aikaisemmin työtä autojen katsastuksessa on tehnyt yrittäjä Mika Paajaste kolmen muun katsastusmiehen kanssa, mutta nyt remmiin on astunut uutena Hannu Seijari Alavudelta.

MAINOS

Työtä siis riittää, sillä uusi katsastusmies on otettu työhön puhtaasti siksi, että tarvetta oli. Katsastusmiesten lisäksi toimistossa työskentelee kaksi henkilöä.

FinnKatsastuksella katsastetaan kaikki ajoneuvot, niin kevyt- kuin raskaskin kalusto. Raskaan kaluston katsastukset tehdään Autosähkö Männikön tiloissa. Valtaosa katsastuksista koskee henkilöautoja, joista iso osa tulee paikalle ilman ajanvarausta. – Ajanvaraus kuitenkin kannattaa tehdä jos tietää milloin on tulossa, silloin välttyy jonottamiselta, Mika Paajaste neuvoo.

Asiakkaat tulevat FinnKatsastukselle varsin laajalta alueelta niin Alajärveltä kuin sen ympäryskunnistakin. Moni yhdistääkin katsastuksen kauppareissulleen, mutta samalla uskolliset asiakkaat myös naapurikunnista kertovat siitä, että asiat on aikaisemmilla kerroilla osattu hoitaa oikein.

Auton katsastaminen kannattakin huolehtia ajoissa kuntoon, sillä nykyisin kun uusilla autoilla on vapaavuosia ja vanhemmistakaan ajoneuvoista ei katsastuskehotusta tule kotiin, niin FinnKatsastuklsella katsastetaan päivittäin autoja, joiden katsastuksessa leima on jo mennyt umpeen.

– Oikean katsastusajankohdan näkee edellisestä katsastustodistuksesta, tai rekisteriotteesta. Jos näitä ei ole, tiedon saa Oma Trafi -sivulta, tai soittamalla meille.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa