Lehtimäen Osuuspankin ja Jyskeen yhteistyösopimus sai jatkoa

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Osuuspankki ja Jyskeen yleisurheilu- ja hiihtojaostot allekirjoittivat uuden kaksivuotisen, vuoden 2017 ja 2018 kattavan yhteistyösopimuksen.

Sopimus turvaa Jyskeelle taloudellisen tuen perustoimintojen, kuten kesäisten yleisurheilukoulujen järjestämiseen ja samalla Osuuspankki saa näkyvyyttä ja Jyske on järjestämässä vuotuisia Osuuspankin Hippo-kisoja ja -hiihtoja.

MAINOS

Yleisurheilujaoston puheenjohtaja Jari Lepistö kertoo, että yhteistyö Osuuspankin kanssa on jatkunut jo pitkään. Tukea käytetään jälleen kesällä mm. yleisurheilukouluun, joka liikuttaa kesällä noin 40 lasta kesä- ja heinäkuun aikana Lehtimäellä.

Jyske järjestää myös Liksari -liikuntakoulua ja sen kautta yleisurheiluharjoituksia.

Jyskeen näkyvin urheilija jo vuosien ajan on ollut keihäänheittäjä Ari Mannio, jonka tähtäimessä tänä kesänä on Lontoon MM -kisat. 800 metrin spesialisti Sanni Taipalus puolestaan tähtää 22 vuotiaiden SM -kisoihin sekä Kalevan Kisoihin.

Keihäänheittäjä Janette Lepistö on ollut kaksi kautta sivussa vakavan loukkaantumisen ja kahden laikkauksen vuoksi, mutta on tekemässä paluuta kilpakentille tänä kesänä.

Nuorista urheilijoista alle 10 -vuotias Roope Mäkipelto on keihäänheitossa ikäluokkansa huipulla ja Kurunmäen sisarukset Silja kuulassa ja Saga keihäässä ovat tehneet vakuuttavaa jälkeä. Sammaliston sisaruksista Sini ja Sakari ovat menestyneet useissa lajeissa juoksussa ja pituushypyssä ja hieltä odotetaan paljon tälle kesälle.

– Näiden lasten ja nuorten takana on paljon muitakin hyviä urheilijoita, joten kesä näyttää millaisia tuloksia Jyskeen riveistä saadaan, Lepistö toteaa.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliLaps’ Suomen -kavalkadiesitys Suomen historiasta lasten silmin
Seuraava artikkeliNelimartat muistivat kaikkein pienimpiä