MAINOS

Ystävyys on värikästä!

Osuuspankkien kuvataidekilpailu järjestettiin 41. kerran. Tänä vuonna aiheena oli ystävyys. Nuorimpien sarjassa 6-8-vuotiaille ja 9-10 -vuotiaille ystävyys on seikkailua: Ystävän kanssa voi pitää hauskaa, käydä elokuvissa, harrastaa yhdessä vaikkapa liikuntaa ja musiikkia.

Helmi Roosa Laakson työssä ovat tutut eläinystävät.

11-13 -vuotiaat taiteilivat yhdessäolon voimasta. Ystäviä kiinnostavat samalaiset kiinnostuksen kohteet sekä kokemukset. Vanhimpien 14-18-vuotiaiden sarjassa aihe oli kansainvälinen ystävyys. Tosiystävien kesken ihonvärillä, uskonnolla, sairaudella tai syntyperällä ei ole mitään väliä. Ystävyys on monivärinen.

MAINOS

Alajärven Osuuspankin Soinin konttorin kilpailussa palkittiin Soinin yhtenäiskoulun lasten ja nuorten töitä. Kolmihenkiseen palkintoraatiin kuuluivat opettajat Minna Raitanen, Leena Valkeus ja Osuuspankin palveluneuvoja Sirpa Korpela.

6-8 -vuotiaiden sarjassa kärkeen ylsivät Neea Valkeinen, Tristan Korkeakangas ja Joel Aho. 9-10 -vuotiaissa Ronja Puskala, Oskari Vuorenmaa ja Venla Niemenaho veivät kärkisijat. 11-13 -vuotiaiden kärkikolmikko oli Helmi Roosa Laakso, Paavo Puronhaara ja Tepa Puronhaara. Vanhimpien sarjassa Saga Kurunmäen ja Essi Osalan työt arvioitiin korkeimmalle.

Helmi Roosa Laakso kertoi ystävyydestä, joka liittyy hänen työssään eläimiin.

– Taiteilin työssäni siskoni hevoset Willen ja Romeon. Itselläni sylissäni on meidän Stella-koira.
Sarjojen parhaat työt matkaavat jatkokisaan Helsinkiin. Muut palkitut työt ovat esillä yleisön ihailtavina Osuuspankin ikkunassa.

Rami Puro

MAINOS
Exit mobile version