-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Kuljetus Pyhälahti Oy hoitaa jätteenkuljetukset Alajärvellä

Alajärvi on saanut uuden jätteenkuljetusalan yrityksen Kuljetus Pyhälahti Oy:n, jota vetää Tommi Pyhälahti.

Yritys hankki pakkariauton ja toiminta on ollut käynnissä jo muutaman viikon. Uusia sopimuksia otetaan jatkuvasti vastaan.

MAINOS

Pyhälahden pakkariautolla voidaan hoitaa yksityisten ja yritysten jätekuljetukset sekä taloyhtiöiden ja yritysten pikakonttien kuljetukset.

– Tavoitteena on, että jätteet lähtevät tontilta sopimuksen mukaisessa aikataulussa. Alkuvaiheessa reittiaikataulut voivat toki vielä vaihtua uusien asiakkaiden liittyessä jätteenkeräykseen mukaan. Kuljetusreittejä järkeistetään sitä mukaa kun asiakaskunta laajenee, Pyhälahti sanoo.

Kuljetus Pyhälahti Oy lupaa asiakkaille ystävällistä palvelua, täsmällisyyttä ja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden huomioimista. Esimerkiksi jäteastian tyhjennysvälejä voidaan joustavasti tihentää tai harventaa sen perusteella, millaiseksi tarve osoittautuu.

Jotta toiminta saadaan pyörimään täysipainoisesti, on Pyhälahti käynnistänyt asiakashankintakampanjan, joka huipentuu Asumista- ja hyvinvointia -messuilla Alajärvellä 6.5.

– Viimeistään messuilla sopimuksen tekevät asiakkaat pääsevät mukaan arvontaan, jossa on luvassa hyviä, aiheeseen liittyviä palkintoja, Pyhälahti kertoo. Yrityksen toimintaan pääseekin tutustumaan paitsi messuilla, myös kotisivujen kautta tai pirauttamalla suoraan Tommille!


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät